Wie wordt logistieke webshop van het jaar?

Wie wordt logistieke webshop van het jaar?Het is weer mogelijk om je aan te melden voor de verkiezing ‘Logistieke Webshop van het Jaar’. Je webwinkel nomineren kan tot 1 juni aanstaande. De e-fulfilment award zal vervolgens op 17 september in Bussum worden uitgereikt tijdens een speciaal evenement met dezelfde naam: Logistieke Webshop van het Jaar 2014.

Afgelopen jaren werd de award nog gecombineerd met een bestaand event maar dit jaar krijgt de award een compleet eigen dag. Tijdens het evenement, dat van twaalf uur ‘s middags tot zes uur ‘s avonds duurt, mogen de drie finalisten zichzelf presenteren en zal de jury de winnaar bekendmaken. Ook worden er die middag keynotes en kennis- en praktijksessies gegeven. Bezoekers kunnen ook een zogeheten informatieplein over e-fulfilment bezoeken. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmeldingsprocedure award
Aanmelden kan zoals gezegd tot 1 juni en daarna zal een deskundige jury, gecoördineerd vanuit vereniging Logistiek Management, de aanmeldingen beoordelen. Uiteindelijk zullen vijf genomineerde webshops worden bezocht. Dit alles leidt tot een uiteindelijke selectie van drie finalisten, die medio augustus worden bekendgemaakt.

De award, een initiatief van Logistiek Management, Dynalogic, Com-Unit, Simtrect en E-Sharp, werd in 2012 voor het eerst uitgereikt. Toen won Nespresso van mede-finalisten Albelli en Hema. Een jaar later ging Futurumshop er met de prijs vandoor; Zooplus en Bijenkorf maakten toen ook kans.


De Award-winnaar van 2013 (Futurumshop) met medefinalisten Bijenkorf en Zooplus.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten