Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Wie wint webwinkel op de TCD?

Vandaag gaat de TCD weer van start in de jaarbeurs te Utrecht. Tijdens de beurs, die bestaat uit de Thuiswinkel Vakbeurs, de Klantcontact Vakbeurs en de Dialoogmarketing Vakbeurs, wordt een volledige webwinkel live gebouwd en uitgereikt aan de winnaar van de Win een Webwinkel actie.  

Er zijn nog dire cases in de race voor een webwinkel ter waarde van €20.000. Zij zullen vandaag vanaf 11.15u hun ideeën presenteren in een korte pitch, waarna de jury uit zal maken wie er zijn plannen werkelijkheid mag gaan maken met een gratis webwinkel.

De genomineerden die hun case zullen presenteren zijn: Rocking Pearls: een webwinkel voor handgemaakte, gepersonaliseerde sieraden, Winebug.nl: wijnproeven, -reizen en -cursussen, en LaKuit: natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Het pakket dat de winnaar in de wacht zal slepen wordt aangeboden door verschillende partijen. Zo stelt Mijnwinkel.nl twee jaar lang een professionele webwinkel applicatie ter beschikking, krijgt de winnaar van Speurders.nl een gratis promotiepakket, draagt Ogone zorg voor het betaalsysteem en biedt TNT Post 100 gratis verzendingen, een labelprinter, email-marketing actie en installatie van de verzendsoftware aan.

De webwinkel zal live gebouwd worden tijdens de beurs. Er is direct contact met de bouwers van Mijnwinkel.nl, die vanuit Buenos Aires de webwinkel zullen realiseren. Winnie Bosman van Mijnwinkel.nl zegt hierover: ‘Zo kunnen we efficiënter werken. Wanneer wij in Nederland slapen zijn ze daar nog hard aan het werk, en de volgende dag staan er dan weer onderdelen klaar waarmee we verder aan de slag kunnen.”

Aanstaande donderdag zal om 14.00 u de eerste bestelling geplaatst worden. De winkel zal dus in twee dagen gebouwd worden. Bosman: “De bezoekers van de TCD zullen zo met eigen ogen kunnen zien dat Mijnwinkel.nl en partners in zeer korte tijd een professionele webwinkel kunnen neerzetten.”   

Op de beurs zijn daarnaast veel van de grote namen uit de ecommerce branche aanwezig. Zowel voor startende als ervaren webwinkeliers is een schat aan informatie te vinden op de TCD. Ga je zelf vandaag, morgen of overmorgen naar de TCD? Laat ons weten wat je ervan vindt!

 

 

 

Tags

Reacties

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan