Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Wie is de beste nieuwkomer van 2019?

Wie is de beste nieuwkomer van 2019?

Op 28 maart worden in Huis ter Duin weer de Shopping Awards uitgereikt. Dit jaar vinden daar ’s middags de uitreikingen van de XS-awards plaats, waar ook de Shopping Award wordt uitgedeeld aan de Beste Startende Webwinkel. De genomineerden dit jaar zijn Beerwolf, Go Lemon en Spiru. Wat doen deze startups en waarom maken uitgerekend zij kans op het winnen van de Beste Starter Award?

Eind januari sloot de inschrijving van deze vakprijs, waarbij de winnaar wordt bepaald door een vakjury. Op 28 maart, de middag voor het Shopping Awards Gala, worden niet alleen de Publieksprijzen XS uitgereikt, maar dus ook de Beste Starter Award. Een prijs die bedoeld is voor het boegbeeld van startende Nederlandse ecommerce-bedrijven. Dit jaar behoren (op alfabetische volgorde) Beerwulf, Go Lemon en Spiru tot de genomineerden. Maar wie zijn deze startende ecommerce-spelers?

Beerwulf

Vorig jaar was Beerwulf al de runner-up bij deze award maar ook het afgelopen jaar is er veel gebeurd. In maart 2017 opende Beerwulf.com de virtuele deuren in Nederland, dus is er geen enkele reden voor deze speler om het niet nog eens te proberen! Beerwulf.com wil de leukste online bierspeciaalzaak van Europa worden en zijn daarmee aardig op weg.

Go Lemon

Een populair consumentenproduct aanbieden op de manier van nu. Dat is Go Lemon. Voor een vast bedrag per maand een nieuwe iPhone, Apple Watch of iPad tot je beschikking. Full service, inclusief allrisk-verzekering én vervangend-device-service. Die keuzemogelijkheid was er voor consumenten nog niet. Voordeel? Geen hoge aanschafkosten of verplichte combinatie met een telecomcontract. En, vanaf 1 maart is Go Lemon maandelijks opzegbaar.

Spiru

Spiru is een webshop die spirituele producten verkoopt van over de hele wereld. Deze speler ziet zichzelf en haar klanten het liefst als spirituele avonturiers. Want zoeken we stiekem niet allemaal een beetje naar het onbekende? Spiritualiteit wordt een steeds normaler deel van ons dagelijks leven. Je kent vast minstens één persoon in je omgeving die mediteert, yoga doet of af en toe een kaarsje aansteekt.

En de winnaar is…?

Eén van deze drie mag zich straks de beste starter van 2019 noemen. Welke dit is, zal bekend worden gemaakt op 28 maart in Huis ter Duin, waar na de XS-awards dezelfde dag ook het gala van de Shopping Awards zal plaatsvinden.

Tags

Reacties

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan