Welke e-fulfilmentbedrijven zijn er in Nederland?

Welke e-fulfilmentbedrijven zijn er in Nederland?

De totale omzet van Nederlandse webwinkels neemt steeds meer toe en dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren voor de vele e-fulfilmentbedrijven. Maar hoeveel hebben wij er daar eigenlijk van, welke specialismen hebben ze en welke diensten bieden ze zoal aan?

Op al die vragen gaat Logistiek.nl binnenkort antwoord geven, want dan komt het met een e-fulfilmentlijst. In 2016 bracht het ook al zo’n lijst uit met bedrijven waaraan je fulfilment kon uitbesteden, maar in deze relatief korte tijd is er alweer een boel veranderd op het gebied van fulfilment.

“Het exacte aantal e-fulfilmentdienstverleners in Nederland is wat diffuus”, zo legt de website uit. “Om het speelveld meer helder te krijgen, hebben we twee jaar terug al een eerste aanzet gegeven met een inventarisatie van de fulfilment-bedrijven. Maar dit keer wordt de lijst completer en uitgebreider.”

Online enquête invullen

Om een goede, up-to-date lijst te kunnen presenteren, schakelt Logistiek.nl de hulp in van anderen. Het vraagt om eigenaars of werknemers van een e-fulfilmentbedrijf, die meer willen vertellen over hun activiteiten en uitdagingen op het gebied van ecommerce-logistiek, deze online enquête in te vullen.

©Logistiek.nl
De poster met e-fulfilmentbedrijven uit 2016. ©Logistiek.nl
Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten