menu
lightspeed ecommerce

Webwinkels al klaar voor vakdagen 2012

Voorbereidingen webwinkel vakdagen 2012 al aardig op gangOfficieel duurt het nog 244(!) dagen, maar dat weerhoudt de webwinkeliers er niet van om nu al bezig te zijn met de Webwinkel Vakdagen. Deze worden in 2012 op 25 en 26 januari gehouden, wederom in de Jaarbeurs Utrecht. Velen hebben al een stand gereserveerd en brengen dat trots naar buiten.

Meer dan tachtig bedrijven hebben zich al ingeschreven voor deelname aan de vakdagen. De beursvloer is daarmee al voor meer dan de helft gevuld. Webhostingprovider Netzozeker is een van de bedrijven die zich al aangemeld hebben. In een nieuwsberichtje op hun website maken ze bekend op de Webwinkel Vakdagen te staan en hopelijk bezoekers te ontmoeten op hun stand.

De Nieuwe Zaak, naar eigen zeggen ecommerce-specialist pur sang, meldde begin mei trots op Twitter dat ze ook een plekje hebben gereserveerd.

De Nieuwe Zaak
En ook Logivert, dat webwinkelsoftware aanbiedt, meldde via dat medium dat ze er volgend jaar bij zijn: “Onze standruimte voor de Webwinkel Vakdagen 2012 is al gereserveerd… Nu nog aan een mooie stand werken.” Internetbureau Evoworks zal er net als vorig jaar ook weer bij zijn.

Webwinkel Vakdagen 2011 of 2012?
De banner op de site van de Webwinkel Vakdagen is al geüpdatet, want daarin staat groots vermeld waar (“Jaarbeurs Utrecht”) en wanneer (“25 & 26 januari 2012”) het plaatsvindt, maar voor de rest is veel informatie nog achterhaald. Zo staan er op een bezoekerspagina nog de openingstijden van 2011.

Nu begrijpen we best dat nog niet alles bekend is over de te komen Vakdagen, maar het zou wel een stuk handiger en overzichtelijker zijn als gedateerde informatie wordt weggehaald. Nu is een deel van de website up-to-date en klaar voor de volgende editie, terwijl een ander deel al maanden niet meer is bijgewerkt.

 

Met nog 244 dagen te gaan, zal dit ongetwijfeld nog worden aangepast en komt het zeker goed. Het is misschien nog een ver van je bed show…. Maar weet jij eigenlijk al of je er komend jaar bij zult zijn? Wij hebben voor de zekerheid ook alvast maar de datum in onze agenda genoteerd!

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch