Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Webwinkels aangemeld bij Vakantiespaarshop

Webwinkels aangemeld bij VakantiespaarshopNederland is een nieuw online spaar-platform rijker. Roompot Vakanties is namelijk gestart met Vakantiespaarshop.nl. Klanten van aangesloten webwinkels krijgen via dit platform een deel van hun aankoopbedrag terug, wat weer gebruikt kan worden bij het boeken van een vakantie. Inmiddels zouden meer dan duizend Nederlandse webwinkels zich bij het initiatief hebben aangesloten.

Vakantiespaarshop.nl werkt als zoveel cashback-platforms: consumenten melden zich aan, klikken door naar een aangesloten webwinkel en doen hun aankoop. De aangesloten webwinkel verwerkt een percentage van de aankoopprijs tot een kortingsbedrag, wat in het Vakantiespaarshop-account van de klant wordt bijgeschreven. Als er 25 euro bij elkaar is gespaard, kan het geld verzilverd worden voor een Roompot-vakantiecheque.

Percentage van je geld terug krijgen
De kortingen lopen uiteen, zo zijn er categorieën die kortingen aanbieden waarbij je tot 35% kunt terugverdienen en zijn er ook webwinkels waar je maar een paar procent terug krijgt. Overigens, in de voorwaarden staat: “Het percentage of bedrag dat staat aangegeven bij de aangesloten webwinkels betreft een maximaal percentage of bedrag. Het kan zijn dat het daadwerkelijke percentage of bedrag lager uitvalt.” Dat is op z’n minst opmerkelijk te noemen.

Onder andere Zalando, Miss Etam, Philips, C&A, Intertoys en Wehkamp zijn al aangesloten bij het spaarsysteem van Roompot Vakanties.

Vakantiespaarshop

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch