menu
lightspeed ecommerce

Webwinkeliers actief op forum

Twitter, een weblog en andere social marketing technieken zijn allemaal hot maar actief contact met klanten op een discussie forum is meer direct en zo waardevoller dan andere sociale media.

In ieder geval in Duitsland waar dit nieuws blijkt uit een onderzoek van Internetworld.de in samenwerking met Guenstiger.de onder 374 webwinkel eigenaren. Zelf kwam ik het onderzoek tegen via Emerce.nl welke zojuist dit nieuws kopte. 

In Nederland zou het mij niet verrassen als de resultaten soortgelijk zijn en ik ben vooral benieuwd waar Nederlandse webwinkel eigenaren dan vooral actief zijn.. Zelf ben ik bijv. bekend met www.tweakers.net welke razend populair is onder electronica en software gebruikers. Ik vraag me af welke andere fora zoal gebruikt worden. Reacties zijn welkom?

Voor webwinkel eigenaren die graag gebruik maken van forums en ook voor de eigen problemen graag discussieren is www.webwinkelforum.nl misschien een leuke aanvulling.  

Tags

Reacties