Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Webwinkel Weblog 2.0 gelanceerd!

Webwinkel Weblog 2.0 gelanceerd!Webwinkel Weblog is vandaag, net op tijd voor het einde der tijden, in een compleet nieuw jasje gestoken. De layout is anders, enkele functionaliteiten zijn anders, de back-end is anders en zelfs de inhoud is anders. Maar daarover later meer…

Enkele maanden terug zijn we begonnen met datgene wat je nu voor je ziet: het totaal vernieuwde, b2c-compatible, brick-and-mortar-defeating, customer-centric, op best practices gebaseerde en seamless geïntegreerde Webwinkel Weblog®™! Met gegarandeerde mindblowing ROI, een ingebouwd filter tegen social media-goeroes, en een customized content management system dat zich uiteraard -heel hip en zó web 3.0- in de bètafase bevindt.

Wat is er veranderd?
Afgezien van het feit dat wij de laatste weken haast geen sociaal leven meer overhadden en tot in de late uurtjes aan het coderen, testen, tweaken en MS-Painten waren (afgewisseld met een potje Patience), is er nog meer veranderd. Zo was onze oude layout echt zó 2009, wat zich onder andere uitte in het feit dat contentruimte wel erg smal was. Aangezien beeldschermen tegenwoordig een stuk groter zijn, hebben we die ruimte maar even wat verbreed. Langere regels en grotere plaatjes dus. Én we hebben nu een headline-sectie bovenaan de homepage, zodat we interessante, speciale, actuele of gewoon supergoede artikelen in de schijnwerpers kunnen zetten. #winning

Niks meer missen
Verder hebben we meer nadruk gelegd op de aanwezige rubrieken, zodat het voor jou als lezer nog makkelijker wordt om op de hoogte te blijven van bepaalde zaken, zoals alles omtrent betaalmogelijkheden, logistiek of buitenland. Elke rubriek heeft zijn eigen RSS-pagina, dus je hoeft nu echt niks meer te missen! En als je een wandeling wil maken over onze memory lane, dan kun je de berichten zowel op de homepage als in de rubrieken sorteren op populariteit, waardoor je onze oude klassiekers ook weer eens tegenkomt.

Nieuw reactiesysteem én tags
Het reactiesysteem is eveneens drastisch aangepast. Hiervoor hebben we de diensten van Disqus ingeschakeld. Reageren kan nu dus ook met je Facebook-, Google+- of Twitter-account! En waar we ook even de nadruk op willen leggen, zijn de tags. Onder haast elk artikel (we taggen ons suf, even geduld dus voordat alles getagd is) vind je nu tags die –je verwacht het niet– aanklikbaar zijn. Na het klikken kom je terecht op een pagina met alle artikelen die die dergelijke tag bevatten. Handig als je op de hoogte wilt blijven van bijvoorbeeld iDeal, webwinkelsoftware of PostNL.

Wat de inhoud betreft: daarover kunnen we nu nog niet zo veel zeggen. Wel dat er een aantal grote updates en veranderingen aankomen in het nieuwe jaar. Sterker nog, de eerste twee van vier verrassingen kun je al direct na de feestdagen verwachten. dus blijf onze site in de gaten houden!

Geniet ondertussen van de site en tot volgend jaar!

-De Webwinkel Weblog-redactie-

Voor als je alweer vergeten was hoe het oude Webwinkel Weblog eruit zag:
Webwinkel Weblog 2.0 gelanceerd!

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch