SEOshop-webwinkel van het Jaar-verkiezing gestart

SEOshop-webwinkel van het Jaar-verkiezing gestart

Webwinkel van het Jaar-verkiezing gestartDe verkiezing van Webwinkel van het Jaar is weer van start gegaan. Voor de tweede keer gaat SEOshop op zoek naar de beste webwinkel – die uiteraard op hun software werkt – van het jaar. Naast de beste webwinkel wordt er ook gezocht naar de beste app en het beste thema van het jaar.

Onder de noemer SEOshop Awards worden de drie prijzen uitgereikt. De genomineerden voor de verkiezing Webwinkel van het Jaar bestaan uit webwinkels die eerder waren benoemd tot Webwinkel van de Maand door SEOshop. De genomineerden zijn: Het Hannahhuis, Dierenvilla, Marrakech Musthaves, Jetjewel, Sportswearonline.nl, Spaansesloffen.nl, Qolors en Dutch Hair Shop.

Stemmen maar!
De stemronde is gistermiddag van start gegaan en loopt tot en met 8 januari 2015 om twaalf uur. Dan zal blijken wie zich een jaar lang de SEOshop van het jaar mag noemen. Een jury komt er niet aan te passen; de webwinkel met de meeste stemmen wint.

En omdat er dus zieltjes geronseld moeten worden heeft SEOshop speciaal voor deze wedstrijd een social media-cursus opgezet, waarmee ze de genomineerde webwinkels helpen met het verzamelen van zoveel mogelijk stemmen. De cursus bestaat uit een reeks met dagelijks nieuwe korte filmpjes vol tips voor de verschillende social media-kanalen.

Win een interview op ons blog!
Natuurlijk valt er ook wat te winnen. Naast het feit dat de winnaar een jaar lang een gouden logo met daarop de tekst “SEOshop van het jaar 2014” mag dragen, krijgt deze shop ook advies op locatie van Online Dialogue ter waarde van 375 euro per uur, een VIP-kaart voor de Webwinkel Vakdagen én een interview op Webwinkel Weblog.

De webwinkel die tweede wordt krijgt 200 euro aan AdWords-tegoed en een zilveren logo met de tekst “SEOshop van het jaar 2014, 2e plaats”. De webwinkel die met brons naar huis gaat, krijgt een bronzen logo en mag een halfjaar lang gebruikmaken van de apps MyAbandonedCart, MyStockNotifier en MyCustomerMotivator (totale waarde: 125 euro).

Beste app en beste thema
Naast de verkiezing van beste webwinkel van het jaar, wordt er ook gezocht naar de beste app en het beste thema van 2014. Dit jaar kan er worden gekozen uit een hele waslijst aan apps, waaronder MailChimp, SendCloud, MoneyBird Connector, e-Boekhouden.nl, VeContact en SEOanalytics.

Gerelateerde berichten