Webwinkel Vakdagen: Heb jij al kaartjes?

Webwinkel Vakdagen: Heb jij al kaartjes?

Nog maar heel even en de Webwinkel Vakdagen 2012 barsten los. Op 25 en 26 januari 2012 vormt de Jaarbeurs in Utrecht het podium voor iedereen die ook maar iets heeft met e-commerce en daar graag meer over wil weten.

In mei van dit jaar schreven we al dat enkele webwinkels zich al lekker aan het voorbereiden waren op de zesde editie van de Webwinkel Vakdagen. Toen hadden al tachtig webwinkels zich aangemeld. In januari zullen er in totaal meer dan tweehonderd exposanten zijn en worden er maar liefst tienduizend bezoekers verwacht. De organisatie heeft online een deelnemerslijst staan, waarop per bedrijf is te zien op welke stand ze die dagen staan.

Veel sprekers tijdens Vakdagen
Natuurlijk zijn er ook weer verschillende sprekers die de Webwinkel Vakdagen zullen opfleuren met hun kennis en expertise. Er zijn diverse keynotes over uiteenlopende onderwerpen, maar er zijn in ieder geval ook sprekers in de thema’s ‘social media & m-commerce’, ‘software & development’, ‘logistics & distribution’, ‘marketing’ en ‘ legal & finance’. Onder de sprekers bevinden zich onder andere Arnoud Engelfriet (ICTRecht), Peter Reddering (Kleertjes.com), Alexander van Slooten (Wehkamp.nl) Durk Jan de Bruin (mijnWinkel) en Edwin de Ron (Rabobank).

SEOshop, die samen met eFusion de Platinum sponsor van de Webwinkel Vakdagen 2012 is, geeft aan hoge verwachtingen van de beurs te hebben. Ruud Stelder vertelt telefonisch: “SEOshop is inmiddels één van de grootste SaaS e-commerce platforms van de Benelux. De afgelopen jaren heeft SEOshop een enorme groei doorgemaakt en is er achter de schermen hard gewerkt aan het openstellen van het platform. De Webwinkel Vakdagen is de belangrijkste beurs van de e-commerce branche. Daarom is het voor ons dé plek om al onze nieuwe mogelijkheden aan het grote publiek te tonen.”

SEOshop staat er samen met eFusion, het bedrijf achter maatwerk oplossingen zoals Smashingprints.com en Sportshoes.com. Gezamenlijk gaan ze op de Vakdagen laten zien wat een e-commerce ‘in the cloud’ voor webwinkeliers kan betekenen.

Wij zijn er bij, jij ook?
Wij zijn er dit jaar natuurlijk ook weer bij, maar de vraag is: ben jij er ook? En zo ja, waar kijk je het meest naar uit? Welke stands wil je zeker bezoeken en naar welke sprekers ben je het meest benieuwd? We horen graag van je; als het niet hier is, dan wel op de Webwinkel Vakdagen!

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten