menu
lightspeed ecommerce

Webwinkel met personal shopper

De nieuwe webwinkel van de onderneemster Savana de Wit lanceert als eerste Nederlandse mode webwinkel de mogelijkheid tot winkelen in huis met een personal shopper.

Personal shopper aan huis
Designers-United.com verkoopt niet alleen via het internet, maar komt ook bij de klant thuis. Eigenaresse Savana de Wit (26): “Internetverkoop wordt steeds populairder, maar voor sommige vrouwen is de drempel te hoog om kleding via het internet te bestellen. Onze klanten kunnen tegen een kleine vergoeding een personal shopper boeken die bij hen thuis komt en persoonlijke kledingadviezen geeft. Tevens is het ook mogelijk om een gezellige avond te organiseren met vriendinnen en collega’s waarbij een modestylist  tips en kledingadviezen geeft met kleding uit de collectie van Designers-United.com gecombineerd met kledingstukken uit je eigen kledingkast.” Een personal shopper is eenvoudig te boeken via de website, waarna een medewerker van de online fashion store contact opneemt om een afspraak te maken en de persoonlijke wensen door te spreken.

Young designers
Designers-United.com biedt een platform voor jonge talentvolle ontwerpers. Elke maand wordt een ontwerper vertegenwoordigd met zijn of haar collectie waarvan maar 1 stuk per ontwerp wordt verkocht. De Wit: “Klanten zien graag een breed kledingaanbod wat zich continu blijft verversen. De collecties van jonge ontwerpers zijn een mooie en exclusieve aanvulling op de seizoenscollecties. De collecties zijn exclusief ontworpen voor Designers-United.com en van elk kledingstuk is er maar 1 verkrijgbaar. Met een outfit van onze jonge ontwerpers weet je dus zeker dat je een uniek kledingstuk hebt!”

Designers-United.com
Savana de Wit (1983, Rotterdam) studeert in 2007 af aan het Amsterdam Fashion Instituut met een afstudeeronderzoek naar webwinkels in het hoger damesmodesegment. Gebrek aan online high end online shops doet haar besluiten er zelf een te starten. De website heeft de uitstraling van een fashion magazine en is door de constante verandering aantrekkelijk om regelmatig te bezoeken. Designers-United.com is pas drie maanden online en ontwikkelt zich op een breed niveau. De online shop verkoopt naast unieke stuks van jonge ontwerpers de modieuze collecties van merken als Best Behavior, Stella Nova, Thelin, Munthe plus Simonsen en Sessun.

Tags

Reacties