menu

Webwinkel Kabeltje.com verkocht

kabeltje verkochtKabeltje.com, de webwinkel van Wouter Hol en Vincent de Rie, is verkocht aan Easy 2 Company BV bekend van easy2order.nl en de Space Scooter. Wouter zal aanblijven en is een arbeidscontract aangeboden. Vincent heeft zijn vervolgcarrière nog niet geheel bepaald en geniet eerst nog even van de vrijheid. Heren, van harte gefeliciteerd!

Kabeltje.com is opgericht in 2007 en begonnen in de huiskamer bij de ouders thuis. Al snel groeiden ze zelfs uit het tuinhuisje, en vervolgens uit het nieuw gehuurde magazijn om zich daarna aan te sluiten bij een fulfilmentaanbieder waar de groei nog jarenlang heeft kunnen aanhouden. In 2011 waren ze een van de eersten met 10K+ reviews en met een omzet boven de miljoen werd het na zeven jaar langzamerhand tijd voor een nieuwe uitdaging.

De webwinkel heeft niet actief in de verkoop gestaan, maar Wouter en Vincent hebben recent wel even rondgekeken. Beiden zijn vrij jong in het webwinkelavontuur gerold, dus de overname geeft beiden nu wel weer de mogelijkheid om eens wat anders te gaan doen. Vincent zal dat hoogstwaarschijnlijk ook gaan doen, al heeft hij nog niet bepaald of hij direct zal solliciteren of eerst een mooie reis wil maken.

Of die wereldreis betaald kan worden van de overname? “Een weekendje België zal zeker wel lukken”, vertelt Wouter lachend. Wat de werkelijke overnamesom is maakt hij liever niet bekend maar hij bevestigt wel dat we de heren zeker kunnen feliciteren. De overname heeft vanmorgen plaatsgevonden en is voor 100% van de webwinkel. De heren hebben zelf dus geen eigendomsaandeel meer in Kabeltje.com. Wouter zal nog wel in loondienst aanblijven bij de webwinkel vertelt de oprichter en oudeigenaar ons telefonisch vanaf zijn gloednieuwe werkplek.

Klanten van de webwinkel zullen er niet direct veel van merken. De nieuwe eigenaar werkt net als Kabeltje samen met fulfilmentaanbieder Nic. Oud in Heerhugowaard en Wouter blijft dus wel de telefoon opnemen of bij beslissingen van de webwinkel betrokken. Al heeft de nieuwe eigenaar wel stervoetballer Messi zo ver gekregen om als gezicht in alle reclame-uitingen van de Space Scooter te fungeren. Zien we binnenkort Messi ook de kabels van Kabeltje verkopen? Wij zijn benieuwd!

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch