menu
lightspeed ecommerce

Webshophelpers verder onder naam Yellowlab

Webshophelpers verder onder naam YellowlabWebshophelpers is niet meer. Het Utrechtse ecommercebureau gaat sinds deze maand verder onder de naam Yellowlab. De oude naam werd in de loop der jaren steeds minder toepasselijk, omdat ze inmiddels veel meer diensten verlenen dan slechts het ontwikkelen van webshops. Yellowlab heeft ook aangekondigd sinds deze week een SEOshop Premium Partner te zijn.

Webshophelpers, euh Yellowlab werd in 2011 opgericht en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een kantoor waar veertien experts werkzaam zijn. Ze werken voor ruim 150 klanten, waaronder het Van Gogh Museum uit Amsterdam. In de afgelopen weken heeft het Utrechtse ecommercebureau gewerkt aan de aanpassing van de bijbehorende webshop naar één met een responsive design.

Responsive webwinkel en andere diensten
Maar Yellowlab ontwikkelt niet alleen responsive webwinkels, ze leveren ook andere diensten voor hun groeiende groep van klanten. “Omdat de concurrentie op het internet heel groot is, helpen wij onze klanten om echt alles uit hun sites te halen”, zo zegt mede-oprichter Jeroen Cloosterman. “Daarom ontwikkelen wij niet alleen de webshops, maar verlenen we onder andere ook strategische adviezen, werken we aan de online marketing en zorgen we ervoor dat de sites optimaal vindbaar zijn voor potentiële bezoekers.”

Yellowlab is ook een van de SEOshop Premium Partners. Met dit nieuwste pakket van de webwinkelsoftwareaanbieder krijgen klanten naast alle gebruikelijke features ook voorrang bij support en ontwikkeling en zelfs een eigen SEOshop-ontwikkelaar. Als partner helpt Yellowlab met een custom design, maar ook met extra functies zoals een koppeling met een extern backoffice-systeem.

Helpen met vindbaarheid webshop
“Wij zijn al jaren partner van SEOshop, dus we kunnen onszelf gerust specialisten noemen en kennen alle mogelijkheden van deze veelzijdige webwinkelsoftware. Uiteraard kunnen we ook helpen met de vindbaarheid van uw webshop. Onze SEA/SEO specialisten staan namelijk ook voor u klaar”, zo meldt Yellowlab op de site.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch