menu
lightspeed ecommerce

Webshop Wednesday komt naar Utrecht

Webshop Wednesday komt naar Utrecht

webshop wednesdayHet event voor webwinkeliers wordt over precies een maand niet gehouden in een hotel in Amsterdam, maar bij een Utrechtse webwinkel in de kantine zelf. Daar is maar beperkt ruimte en dus wordt het event nog exclusiever dan ooit. Een intiem feestje in huis bij een mede-webwinkelier zelf. Mocht je er niet bij kunnen zijn, geen nood! Er zal hoogstwaarschijnlijk een livestream bij aanwezig zijn.

Gratis advies van topsprekers!
Heb je een webwinkel? Dan kun je bij Webshop Wednesday om de twee maanden gratis genieten van goede sprekers, een verzorgde locatie, drankje en borreltje achteraf. Een aanrader voor elke webwinkelier die met zijn tijd mee wil gaan. Het event is tot op heden telkens gehouden in Amsterdam maar heeft de ambitie om webwinkeliers uit heel het land te kunnen faciliteren en er wordt dus stiekem ook wel naar andere regio’s gekeken. Reden voor de redactie van dit blog om ons eens flink met de organisatie te bemoeien en te zien of het niet eens gehouden kan worden in het hart van het land.

Op 24 april een unieke kijk in de keuken van Fonq
Het event hanteert al een deurbeleid waarbij je je vooraf in moet schrijven en dit zal bij de eerstvolgende editie over precies een maand, in de avond van 24 april, niet anders zijn want die keer zal het event gehouden worden op locatie bij Fonq. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus, maar zoals gewoonlijk is het gratis en zoekt het event de ware webwinkelier zelf. Als je interesse hebt, meld je dan vooral vast aan!

De presentatie wordt dit keer gegeven door Patrick Kerssemakers van Fonq. De mede-directeur van die webwinkel houdt een presentatie over het moment dat zijn onderneming succesvol werd. Fonq heeft tot het bedrijf werd overgenomen een multishop-strategie aangehouden en groeide in die jaren uit tot een flinke topspeler van formaat. Wat was het geheim van zijn succes en wat ziet Patrick zelf als hoogte-, diepte-, of juist meest spannende punten uit die tijd?

De presentatie zelf wordt bewust kort gehouden want er is de wens om er deze avond eens een echte interactieve sfeer te creëren in een ‘College Tour’-type setting met voldoende tijd voor vragen. Wil je erbij aanwezig zijn? Bedenk dan vooraf goed wat je Patrick over die tijd zou willen vragen!

Heb je geen vragen voor Patrick of is Utrecht onbereikbaar voor je maar zou je wel graag de presentatie willen zien? Gezien het beperkte aantal stoelen wordt er hard gewerkt aan het mogelijk maken van een heuse livestream. Of op zijn minst een opname van het event zodat deze later terug te zien is.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch