menu
lightspeed ecommerce

Webshop Wednesday groeit! Augustus: Vergelijken

Webshop Wednesday groeit! Augustus VergelijkenHet gaat goed met het webwinkeliers-event Webshop Wednesday! Wat voorzichtig en met een minimaal budget begon in Amsterdam was gelijk een groot succes en maakt sindsdien een prachtige groei door. De komende editie op 21 augstus vindt weer plaats in Utrecht en dat is niet de enige stad waarnaar Webshop Wednesday uitbreidt!

Webshop Wednesday, afgekort en in de volksmond ook wel WeWe’s genoemd, bestaat nu ruim een jaar en is in eerste instantie opgericht door Steven Lips, Joachim de Boer, Martijn Harpe en Suzan Huesken, in samenwerking met de Thuiswinkel Organisatie. Het event had al snel een omstreden deurbeleid wat ervoor moest zorgen dat het om de inhoud gaat, en niet om de acquisitie eromheen, en ervoor zorgde dat het publiek uit uitsluitend webwinkeliers bestaat. Webshop Wednesday kent inmiddels bijna vierhonderd leden waarvan enkele tientallen ook werkelijk alle events bezoeken. Sinds de eerste editie in Utrecht is ook Dirkjan Vis, eigenaar van dit weblog, bij de club aangesloten.

21 augustus: Vergelijk.nl
De editie in Augustus vindt voor de tweede keer in Utrecht plaats en wederom bij een bedrijf zelf. Dit keer op het kantoor van Vergelijk.nl. Wat is het nut van vergelijkingssites, wat zijn de laatste trends, hoeveel traffic krijg je nu uit zo’n site en wat kun je daarvan precies verwachten? Maar natuurlijk ook antwoorden op vragen als waarom zou je betalen aan een site die zijn traffic uit Google haalt, als je zelf ook in Google adverteren kunt? Zoals gewoonlijk is er alle ruimte voor feedback dus als je de dames en heren van Vergelijk.nl eens goed aan de tand wilt kunnen voelen: nu is je kans. Inschrijven gaat zoals gewoonlijk via de Meetup-site en is natuurlijk kosteloos voor webwinkeliers.

In het zijstraatje van de Bijenkorf
Het event wordt gehouden bij het bedrijf Vergelijk.nl in het kantoor zelf. Vergelijk.nl is gevestigd aan de St. Jacobsstraat 6-8 (6e verdieping) 3511 BR Utrecht. Dat is in de zijstraat schuin tegenover de Bijenkorf dus vlakbij het centrum en tussen de vijf en tien minuten lopen vanaf Centraal Station. Als je met de auto komt kun je deze het beste parkeren in parkeergarages rond het centrum, zoals parkeergarage La Vie.

September: Webshop Wednesday Rotterdam?
De Vergelijk-editie is na het kijkje in de keuken bij Fonq, de tweede editie in Utrecht maar dit is zeker niet de enige stad waarnaar Webshop Wednesday uitbreidt. De volgende editie is zoals het er nu naar uitziet alweer in september en zal dan plaatsvinden in Rotterdam! Het onderwerp dat hier aan bod komt zal binnenkort via de site en natuurlijk tijdens het event in augustus bekend worden gemaakt.

Zover is het nog niet, eerst hebben we nog de editie in Utrecht. Wij zijn daar in augustus in ieder geval van de partij en zien je graag bij de volgende Webshop Wednesday! Tot dan!

 

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch