menu

Webshop starten

Hier op Ecommerce News schrijven wij dagelijks over de laatste ontwikkelingen in de ecommerce. Wat zijn voor webwinkeliers de nieuwste kansen op het gebied van marketing, logistiek of online betalen? Wij houden je graag op de hoogte. Maar als je nog een beginner bent in deze branche, is nieuws over een overname, webwinkelsoftware-aanbieder of logistieke dienstverlener misschien in in eerste instantie niet héél interessant. Dan heb je meer aan informatie die je op weg helpt met het opzetten en runnen van een webwinkel.

Wij helpen je met het starten van een webshop

We hebben dan ook enkele basisartikelen geschreven waarmee je snel een start kunt maken. Zo vertellen wij je graag waar je op moet letten als je voor je webshop op zoek moet naar de juiste naam, wat belangrijk is bij het kiezen van webwinkelsoftware, en wat meespeelt bij het selecteren van de meest geschikte logistieke speler om de bestellingen uit jouw webshop te laten leveren. Ook lees je bij ons waarin je nog een webwinkel kunt beginnen en wat er allemaal bij komt kijken als je besluit om je webwinkel te verhuizen. En natuurlijk geven wij ook advies over welke vormen van marketing nou handig zijn als je je webwinkel wilt promoten.

Waarschijnlijk kun je met de basis die we je meegeven nog beter voorbereid je webshop starten en onderhouden. En natuurlijk houden we jou vervolgens ook graag dagelijks op de hoogte met de laatste ontwikkelingen op ons weblog.

Veel succes!