Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Voetbalshop.nl shirtsponsor FC Utrecht

Voetbalshop.nl shirtsponsor FC UtrechtFC Utrecht heeft een tweejarig sponsorcontract afgesloten met The Badge Company. Het resultaat is dat met ingang van dit seizoen ‘Voetbalshop.nl’ op de achterkant prijkt van de voetbalshirtjes van de Utrechtse Eredivisieclub. Een zoveelste bewijs dat ecommerce zich steeds meer mengt in het dagelijks leven.

The Badge Company is opgericht door Roland Heerkens, een Utrechtse ondernemer die al sinds de oprichting van FC Utrecht (in 1970) betrokken is bij de club en tevens jarenlang leverancier is van de officiële merchandising. Voetbalshop.nl is een van de vele webwinkels die de direct marketing-divisie van de Badge Groep runt en bestaat al zo’n 13 jaar. In die jaren is het onder andere twee keer genomineerd voor beste webwarenhuis en webshop van het land.

“Ook dat benadrukt het sterke karakter van The Badge Company”, aldus FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik. “The Badge Company gelooft in de continuïteit en het bereik van FC Utrecht, getuige ook de duur waarop Voetbalshop.nl op ons shirt zal staan. Dit toont aan dat wij op de goede weg zijn. Wij zijn trots op deze samenwerking.”

En ook Heerkens is –uiteraard– trots op de ontstane samenwerking. “FC Utrecht is een club met een grote achterban die vanzelfsprekend, net als onze doelgroep, bestaat uit voetballiefhebbers. Daarbij is het potentieel van FC Utrecht en daarmee zijn bereik nog veel groter. Daar ben ik van overtuigd. Wij geloven in de toekomst en groeimogelijkheden van FC Utrecht”, aldus Heerkens. Mocht je Voetbalshop.nl op de shirtjes willen zien, dan moet je aanstaande zondag 12 augustus naar de wedstrijd FC Utrecht – Feyenoord kijken!


(©: FCUtrecht.nl)

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch