menu

Vintish.nl magazine voor vintage-fans

Vintish.nl online magazine voor vintage-fansHet nieuwe jaar gaat gepaard met de lancering van een nieuw online magazine: Vintish.nl. Hier kan je alles lezen over ‘webshoppen met een vintage touch’. Het is dan ook bedoeld voor de liefhebber van vintage die op andere sites niet helemaal aan z’n trekken komt.

‘Vintage’ is sinds een aantal jaren erg populair. Was het in de jaren zestig al in om nieuwe met oude kleding te combineren, nu is dat tegenwoordig ook weer hartstikke hip. Winkeltjes die vintage aanbieden schoten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Maar online zijn er nog niet veel plekken waar de vintage-fans terecht kunnen. Vintish.nl probeert daar wat aan te doen.

“Er is in Nederland een grote groep vintage-fans”, aldus oprichtster Heleen van Roon. “Voorheen winkelden zij alleen in reguliere stenen winkels, maar tegenwoordig kan dat ook heel goed online. Gewoon, aan de keukentafel, met een kop thee erbij. Op Vintish.nl kunnen webshoppers alles lezen over hun online zoektocht naar vintage moois.”

En met vintage moois wordt dus niet enkel vintage kleding bedoeld. Op de site staan bijvoorbeeld ook artikelen over vintage theedrinken, vintage voor je iPhone en vintage in je woonkamer. En in het tabje ‘Shopnieuws’ lees je alles over de vele vintage-webshops die het internet rijk is.

Voor webwinkeliers die vintage aanbieden kan Vintish.nl als een mooi platform dienen. “Er zijn al genoeg webwinkelsites die al het nieuws van allerlei soorten webwinkels proberen te brengen.” Van Roon ziet de site dan ook als ‘een kans voor de webshophouder die deze doelgroep wil bereiken’.

Op 1 januari wordt het nieuwe online magazine een feit. Wij zijn benieuwd!

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch