menu
lightspeed ecommerce

Vanden Borre beste Belgische webwinkel

Vanden Borre beste Belgische webwinkelHet Vlaamse computerblad Clickx heeft ook dit jaar weer de verkiezing ‘Site van het Jaar’ gehouden. In de categorie ecommerce won Vandenborre.be, de online shop van de Belgische electronicaketen. Tien procent van de stemmen ging naar deze webwinkel.

Zowel het gemak bij aankoop als de aangeboden service van Vanden Borre worden geroemd. Eenmaal ingelogd kan de klant de garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen van al zijn aankopen terugvinden, zijn bestellingen volgen en al een uur nadat de bestelling geplaatst is de artikelen ophalen in een van de 58 Vanden Borre-winkels, waar de bestelling zeven dagen lang voor hem gereserveerd blijft.

Vanden Borre verkoopt offline en online onder andere tv’s, witgoed, ‘klein elektro’ (als stofzuigers, frituurpannen en magnetrons), computers en toebehoren, smartphones en diverse accessoires. Het maakt deel uit van de beursgenoteerde multinational KESA, waar in Nederland BCC onderdeel van is.

Andere awards gingen naar Facebook (in de categorie ‘sociale netwerken’), Tax-on-web (categorie ‘geld en economie’) en Google Maps (categorie ‘webtoepassingen’).

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch