menu
lightspeed ecommerce

Typhone.nl maakt contract ondertekenen met iDeal mogelijk

Typhone.nl maakt contract ondertekenen met iDeal mogelijk

Typhone.nl is naar eigen zeggen de enige Nederlandse webwinkel die contracten ondertekenen door middel van een iDeal-betaling mogelijk maakt. Klanten van de telecom-webwinkel kunnen nu dus tijd besparen en het contract voor hun telefoonabonnement digitaal ondertekenen door één cent over te maken via iDeal.

“Je hoeft dus niet meer je contract handmatig uit te printen, te ondertekenen en terug te sturen via post of mail”, zo legt de telecomwinkel uit. “Hiermee kun je al snel 40 minuten van je kostbare tijd besparen. ”

Contract ondertekenen met iDeal
In de webwinkel van Typhone.nl kan het product – in dit geval het contract – in de winkelmand worden geplaatst en kan de bestelling worden bevestigd via iDeal. Vervolgens wordt één eurocent in rekening gebracht, waarbij deze transactie geldt als een wettelijke authenticatie, zodat het daadwerkelijk ondertekenen van het contract niet meer nodig is.

Deze service bevindt zich nu nog in een pilotfase en wordt vooralsnog alleen aangeboden bij simonly-abonnementen van KPN, Telfort en T-Mobile. Mocht de pilot een succes worden, dan wordt niet uitgesloten dat de service verder wordt uitgerold naar alle mogelijke mobiele abonnementen met alle providers die via de website worden aangeboden.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch