menu

TipTopTas is The Ultimate Webshop 2011!

Tiptoptas is The Ultimate Webshop!Webwinkel TipTopTas heeft de eerste editie van de verkiezing The
Ultimate Webshop gewonnen. Van 1 mei tot 1 juli konden bezoekers van
UltimateWebshops.nl hun stem uitbrengen op hun favoriete webwinkel.
TipTopTas heeft met ruim 33% van de stemmen deze wedstrijd gewonnen.

Winnaar: TipTopTas
De winnende webwinkel TipTopTas is opgericht door Angélique Emmen, die vanuit Soest allerlei leuke verschillende tassen verkoopt. De keuze is lekker divers. Zo zitten we na even rond te kijken opeens middenin de  toilettassen en make-up tassen, waarmee je ook op vakantie hip en trendy voor de dag kunt komen. Veel tassen hebben een verhaal, zijn handgemaakt en hebben elk zijn eigen verhaal. Na bijna te verdwalen tussen een "rijbewijs/autopapieren mapje" (Waarschijnlijk ook wel geschikt voor andere documenten) en een "Superhandigeperiode-etui! Voor maandverband en met 4 aparte vakjes voor tampons" besluiten we ook de nummer twee en drie even te bezoeken.   

Runners up
Op nummer 2 en 3 zijn respectievelijk de webshops Green Energy Toys en Goedeschooltas.nl geëindigd. Ook voor hen zijn er prijzen maar alleen de winnende webshop mag zich een jaar lang ‘The Ultimate Webshop van 2011’ noemen. Daarnaast ontvangen zij een zeer uitgebreide webshopscan, aangeboden door Mysterywebshopper, en adverteren zij het komende jaar gratis op UltimateWebshops.nl. Ook onder de bezoekers die hun stem uitgebracht hebben zijn mooie prijzen verloot.

Ultimate Webshops
Het initiatief Ultimate Webshops is door enkele ondernemers die zelf ervaring hebben met de Nederlandse ecommercewereld opgericht en heeft als doel hippe, bijzondere en unieke webwinkels onder de aandacht te brengen bij online shoppers. Zo worden er regelmatig webwinkels besproken die volgens de initiatiefnemers hip, bijzonder, uniek of gewoon heel erg leuk zijn. Daarnaast zijn er regelmatig prijzen te winnen en kun je profiteren van aanbiedingen en kortingen.

Normaal gesproken organiseren ze elke eerste vrijdag van de maand ook een Ultimate Online Shopping Night. Tijdens deze avonden kun je profiteren van de leukste acties bij webwinkels. Maar vanwege de zomer is dit in juli en augustus even op pauze gezet.

Het initiatief richt zich vooral op (beginnende) webwinkeliers, die vaak niet het enorme budget hebben dat in veel gevallen voor adverteren nodig is. En dit dus aangevuld met het (hopelijk?) jaarlijkse evenement: The Ultimate Webshop.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch