menu
lightspeed ecommerce

Thuiswinkel.org beste branchevereniging Nederland

Thuiswinkel.org beste branchevereniging NederlandThuiswinkel.org heeft de Mans Lejeune Award in ontvangst genomen en is daarmee vernoemd tot beste branchevereniging van Nederland. Volgens de jury heeft de ecommerce-belangenbehartiger zich onderscheiden door sectoroverschrijdend denken ten aanzien van de rol van verenigingen als horizontale branche-netwerken in plaats van enkelvoudige, verticale brancheorganisaties.

Op zijn eigen website laat directeur Wijnand Jongen weten “trots als een pauw” te zijn dat hij eerder deze week samen met secretaris Menno van der Put de award in ontvangst mocht nemen. De prijs is beschikbaar gesteld door Lejeune Association Management en werd in het leven geroepen ter gelegenheid van haar 50-jarig bestaan.

Tussen de naaktlopers en geweerliefhebbers
Thuiswinkel.org was samen met negen andere organisaties genomineerd, waaronder de Naturisten Federatie Nederland en schietsportvereniging De Grensstreek. Deze organisaties werden beoordeeld op vier hoofdthema’s: visie & toekomstbestendigheid, strategische communicatie, organisatie & bestuur en vernieuwing & verjonging.

Volgens de jury heeft Thuiswinkel.org met een ‘entrepreneurial spirit’ en een innovatieve geest “de uitdaging opgepakt om stakeholders uit totaal verschillende invalshoeken te verbinden en hier ook op Europese schaal het voortouw in te nemen”, met dat laatste uiteraard doelend op Ecommerce Europe.

Zelf zegt Wijnand over de gewonnen award: “Voor onze vereniging is het een erkenning dat we in het snel veranderende maatschappelijke veld van belangenbehartiging goede stappen zetten. Het is ook een beloning voor alle medewerkers van Thuiswinkel.org, het bestuur en alle commissies, werk- en expertgroepen die samenwerken om het landschap van ecommerce verder te professionaliseren. Het prachtige beeld heeft inmiddels een plek gevonden op ons kantoor in Ede, waar iedereen het kan komen bewonderen.”


(Bron: @WijnandJongen)

Tags

Reacties