menu
lightspeed ecommerce

Thuiswinkel Update 2010

Volgende week dinsdag 28 september 2010 vindt de Thuiswinkel Update weer plaats in DeFabrique te Utrecht. Een dag boordevol informatie voor en door webwinkeliers.

Al bekomen van de Emerce Eday van afgelopen donderdag? Of heb je deze gemist? Bezoek dan de Thuiswinkel Update.
De Thuiswinkel Update vindt voor de vijfde keer plaats, met deze keer een keuze uit verschillende workshops in de ochtend en maar liefst twintig verschillende tracks in de middag. Sprekers zijn onder anderen mobiel ecommerce expert Cyriac Roeding, ex-bondscoach van de hockeyvrouwen Marc Lammers, Paul Nijhof van Wehkamp en Ronald van Zetten van HEMA.

Cyriac Roeding geeft tijdens het ochtendprogramma een masterclass over mobiele ecommerce en ‘the mobile revolution’. De oprichter van Shopkick, een iPhone applicatie bouwer uit Sillicon Valley, schetst in zijn masterclass de toekomst van mobile retailing.

Tegelijkertijd verzorgt PayPal een workshop over ‘Het nieuwe betalen’. Tijdens de workshop worden relevante ontwikkeling met betrekking tot online betalen behandeld. Welke veranderingen zullen in te toekomst van invloed zijn op jouw webshop?

Paul Nijhof en Ronald van Zetten buigen zich tijdens het ochtendprogramma begeleid door presentator Ronnie Overgoor over de resultaten van de Multichannel Monitor 2010 en de Thuiswinkel Markt Monitor. In een live debat geven zij hun mening over de nieuwste cijfers.

’s Middags kunnen bezoekers een keuze maken uit twintig presentaties in de categorieën Travel, Brands, Financial, Pure Players en Bricks&Clicks. Sprekers zijn dan onder anderen Marc Lammers, Nicole Vermeer van Yves Rocher en Pieter Zwart van Coolblue.

De Thuiswinkel Update is interessant voor iedereen die iets te maken heeft met ecommerce. Prijzen variëren van €345 voor Thuiswinkel.org leden tot €495 voor normale tickets. Ook is er de mogelijkheid alleen het middagprogramma bij te wonen, prijzen hiervoor liggen tussen €145 en €245.

Tags

Reacties