menu

Thuiswinkel Awards Publieksprijzen

thuiswinkel awardsGisteren was de uitreiking van de publieksprijzen van de Thuiswinkel Awards. Niet te verwarren met het feestje op 28 maart, wanneer de vakprijzen, en XL publieksprijzen worden uitgegeven. Gisteren ging het om de spelers tot vijf miljoen euro. Bij dezen natuurlijk alle felicitaties aan de winnaars!

Afgelopen jaar waren het nog XS Awards, maar met nieuwe regels die bepalen dat de deelnemende webwinkels moeten voldoen aan een omzet vanaf een half tot vijf miljoen euro, hebben we het eigenlijk over de groep net niet grootste webwinkels van ons land, en is de avond omgedoopt tot de uitreiking van de Publieksprijzen van de Thuiswinkel Awards. Oftewel die awards die je kon winnen door de meeste stemmen te verzamelen, waarbij die stemmers jou ook nog eens de hoogste cijfers hebben gegeven.

Met zeventien prijsuitreikingen op een avond, is het al snel een flinke zit, die dus moest worden opgeleukt met een leuk praatje. Een taak die Eddy Zoëy goed wist uit te voeren. Met gepaste grapjes over de mogelijke komst van de eerste kleine, nekgesnuffel, relatie-suggesties en zelfs een snel diepte-interview rond de ideale condooms, wist hij de zaal goed wakker te houden.
Zo niet dan was het trompetgeschal en tromgeroffel misschien een mooie aanvulling. Zelf bleven we vooral wakker vanwege de assistente die hij had meegebracht. Mocht jij net als ons daardoor af en toe even zijn afgeleid en niet precies de winnaars meer hebben onthouden, hierbij nog even een opsomming.

Categorie Webwinkel
Baby & Kind IKenIK.nl
Boeken, Films, Games & Muziek Cosmox.nl
Computer hard- & software ReplaceDirect
Consumentenelektronica iPodhoes.nl
Damesmode, Lingerie & Ondermode TopVintage.nl
Dieren Nikoi
Herenmode geen award toegekend
Hobby & Cadeau YourSurprise.com
Klussen en Doe-Het-Zelf Bespaarbazaar
Levensmiddelen en Persoonlijke Verzorging ParfumSuper.nl
Schoenen Wijdeman Schoenen
Sieraden & Accessoires BoumanOnline
Slapen Bedsupply
Speelgoed Toys XL
Sport hardloopaanbiedingen.nl
Vakantie, Reizen en Vrije Tijd Micazu
Wonen Dalani

Voor enkele spelers al een heuse hattrick, oftewel de derde award op rij. En dan weet je dat je het goed doet! Ken je niet alle namen? Er zitten inderdaad ook echt kleinere webwinkels tussen. Dat wil overigens niets zeggen over dat er geen grotere spelers hebben meegedaan. Namen als Hunkemöller, Vanilia, Expert en verschillende andere grote namen zaten vaak wel in de race, maar wisten de doelgroep blijkbaar niet altijd als beste zover te krijgen om te stemmen of een hoog cijfer achter te laten.

Herenmode….?
Wat verder vooral opvalt is natuurlijk de lege plaats in de rubriek herenmode. Er waren te weinig beoordelingen om een winnaar aan te kunnen wijzen. Ondanks dat er dus wel een deelnemer uit de rubriek aanwezig was, werd er geen prijs uitgekeerd. Mocht je een webwinkel in die rubriek hebben en vertrouwen hebben in je achterban, dan is er natuurlijk extra reden om komend jaar zeker mee te doen.

Vakprijzen en XL Publieksprijzen
Op 28 maart zullen de prijzen die zijn toegewezen door een vakjury, en de XL publieksprijzen worden uitgereikt. Daarvoor moeten we dus nog even op zoek naar een bedrijf dat smokings verhuurt, want die hangt helaas nog niet in onze kledingkast, en ook dan zijn wij weer graag van de partij! Mede omdat we mogen mee-jureren over de prijs voor de Beste Startende Webwinkel.    
    

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch