menu
lightspeed ecommerce

Succes met je Webshop biedt gratis 5-daagse online challenge

Het oprichten van een webshop is tegenwoordig niet meer zo moeilijk, maar er een florerende onderneming van maken is een heel ander verhaal. Astrid van Kollenburg, eigenaresse van adviesbureau Succes met je Webshop, organiseert daarom een 5-daagse online challenge. Deelnemers ontvangen van 28 augustus tot en met 1 september een inspirerende opdracht waarmee ze hun webshop naar een hoger niveau tillen.

Hoewel er tijdens de challenge ook wordt ingegaan op de theorie en cijfers vanuit de markt, staan de vijf dagen vooral in het teken van praktische opdrachten. De focus ligt op het vergroten van de naamsbekendheid, klantenkring en omzet. “Mijn klanten zijn veelal webwinkeliers die hun shop runnen naast een (loondienst)baan of een druk gezinsleven. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat zij meer voldoening uit hun werk halen en financieel niet meer afhankelijk zijn van een tweede baan of partner.”

‘Ik weet als geen ander wat werkt’

Zelf lanceerde Astrid in 2010 haar eerste webshop. Waar ze nu precies weet wat werkt en wat je beter achterwege kunt laten, had ze destijds geen idee. “Ik had geen helder plan, waardoor ik allerlei marketingmethoden uitprobeerde. Sommige plannen waren succesvol, andere totaal niet.” Astrid besloot zich te verdiepen in zaken als conversieoptimalisatie, zoekmachineoptimalisatie en online marketing. Gecombineerd met haar praktijkervaring weet ze nu precies wat ervoor nodig is om te groeien met een webwinkel. “Ik weet als geen ander tegen welke problemen je aanloopt en hoe je deze kunt ombuigen naar iets wat wél werkt.”

Via diverse kanalen wil Astrid kleine tot middelgrote webwinkeliers helpen om hun bedrijf te laten groeien. Zo bereikt ze haar klanten niet alleen vanuit Succes met je Webshop, maar ook via de Webwinkel Club die ze begin juni lanceerde. In deze online community komen webwinkeliers diverse tips, trainingen en kennissessies tegen, die tijdens de 5-daagse challenge meteen in de praktijk kunnen worden gebracht.

Inschrijven voor de 5-daagse challenge kan via Succes met je Webshop en is gratis.

Tags

Reacties