menu
lightspeed ecommerce

STRATO lanceert nieuwe software webwinkels

STRATO lanceert een nieuwe webwinkel software welke vooral vernieuwd is met een nieuw online-boekingsysteem, professionele productpresentatie en nog meer sterke partners.

De van oorsprong Duitse webhosting leverancier heeft gisteren de nieuwe software voor de webwinkels gelanceerd.  “Het is de krachtigste STRATO Webshop ooit met tal van nieuwe features, zoals een verbeterde productpresentatie, handige web 2.0-elementen en klantenbeoordelingen voor een volledig nieuwe shopbeleving.” Zo noemt STRATO zelf de verbeteringen. “Highlight van de nieuwe generatie is het online-boekingsysteem, ideaal bijvoorbeeld voor horeca, verhuur en recreatie.”

De STRATO Webshop is er in 3 varianten: de Basic-, Advanced- en PremiumShop. Ze kunnen 30 dagen gratis en zonder verplichtingen getest worden: http://www.strato.nl.

Het nieuwe e-commerce platform is op maat gemaakt voor STRATO en is gebaseerd op ePages 6. Voor het eerst is het mogelijk naast het verkopen van producten ook producten en diensten te huur aan te bieden. Met het nieuwe online-boekingsysteem kunnen klanten de beschikbaarheid van bijvoorbeeld een vakantiehuis, online checken en direct boeken.

Producten kunnen met de nieuwe generatie nu nog professioneler worden gepresenteerd. Handige web 2.0 features maken het mogelijk om onder meer eenvoudig productvideo’s of nieuwsberichten via RSS-feeds te plaatsen. Google Maps, YouTube video’s en Flickr afbeeldingen zijn met één muisklik te importeren. Naast de verbeterde productpresentatie zorgen onder meer blogs en forums voor nog meer interactie en nieuws in de webshop.

Gelijktijdig met de lancering van de nieuwe generatie webshops introduceert STRATO een flink aantal nieuwe partners. Zo is er per direkt onder meer een koppeling naar de populaire productvergelijkingssite Ciao! en naar het beoordelingsysteem eKomi beschikbaar in de webshop. Met Click&Buy, Expercash en Saferpay, biedt STRATO haar klanten nu een nog uitgebreidere keuze uit betaalaanbieders. De klant kan zo de betaalaanbieder kiezen die het beste bij hem past. STRATO klanten profitereren bij alle nieuwe en bestaande STRATO partners van bijzonder voordelige condities.

“In de eerste helft van dit jaar zijn e-commercesites erg gegroeid en dit ondanks de economische crisis”, zegt Damian Schmidt, CEO STRATO. “In Nederland zijn we inmiddels de grootste provider van hosted webwinkel-oplossingen. Daarom hebben we ervoor gekozen om het startschot voor de nieuwe generatie STRATO Webshops deze keer in Nederland te geven.”

Schmidt: “Met de lancering van de nieuwe generatie webshops kunnen onze Nederlandse webwinkel-klanten zich nu al op de drukke kerstperiode voorbereiden. De samenwerking met talrijke nieuwe partners biedt hierbij optimale ondersteuning.”

Bron: Persvoorlichting http://www.strato.nl

Tags

Reacties