menu
lightspeed ecommerce

Stand Webwinkel Vakdagen winnen?

Stand Webwinkel Vakdagen winnen?De Webwinkel Vakdagen gaan op 23 en 24 januari volgend jaar weer van start. Tegen die tijd waarschijnlijk volgeboekt, maar als je er nog graag met je bedrijf aanwezig bent, zijn er nog enkele stands te vergeven. Via Mollie zelfs letterlijk, want als (toekomstige) partner van deze betaalprovider maak je kans op een stand van ruim twintig vierkante meters in het midden van de hoek waar andere betaalproviders staan met hun stands.

Bedrijven die nog geen partner van deze PSP zijn, maar wel kans willen maken op deze toch vrij unieke prijs, dienen zich zo snel mogelijk aan te melden. Ben je al wel partner van Mollie en wil je op 23 en 24 januari je eigen stand hebben in de Jaarbeurs te Utrecht, dan kun je per email vertellen hoe jij de stand zou invullen. “Als u deze stand wint, lopen er in twee dagen tijd zo’n 11.000 bezoekers langs en elk stuk voor stuk een potentiële klant!”, aldus Mollie zelf. 

Webwinkel Vakdagen het event voor de branche
En daar is waarschijnlijk niets mee te veel gezegd. Er zijn enorm veel events voor webwinkeliers te bedenken, maar de Webwinkel Vakdagen is al jaren het grootste spektakel voor de branche. In de Jaarbeurs in Utrecht komt vrijwel iedereen uit de ecommerce samen, en mede door een flink scala aan presentaties, de gratis entree, en vooral enorme bekendheid die dit event door de jaren heen heeft opgebouwd belooft het ook komend jaar weer een geweldig en drukbezocht feest te worden. 

Regels om de stand te winnen
Om precies te zijn: het gaat hier om een stand van 21 vierkante meter en met standnummer P13 (zie deze pdf voor een plattegrond). De winnaar wordt gekozen via een loting, die wordt vastgesteld door een Mollie-medewerker, en de prijswinnaar wordt via mail op de hoogte gebracht van de uitslag. Vooraf wordt wel gekeken wie er allemaal met een goed verhaal komen, en onder deze aanmeldingen wordt uiteindelijk de stand werkelijk verloot.

 

De stand wordt kaal opgeleverd, wat inhoudt dat je zelf voor de aankleding moet zorgen. Hierbij heb je de vrijheid om je eigen stand te ontwerpen. Mocht je zelf nog geen standbouwers op het oog hebben, adviseert Mollie hier graag bij. Op de stand dient in ieder geval de melding ‘Powered by Mollie‘ geplaats te worden. Aanmelden is al mogelijk, en kan tot en met maandag 10 december aanstaande.

Tags

Reacties