menu
lightspeed ecommerce

Sprekers E-commerce Live bekend

kaartje ecommerce liveOp 2 juni organiseert Emerce een nieuw ecommerce event. En hoewel het dus nog nooit heeft plaatsgevonden is het volgens de organisator wel al toonaangevend! Uiteindelijk zou de organisatie daar wel eens gelijk in kunnen krijgen gezien de goede sprekers, locatie en al ruim 600 geregistreerden voor het event. Wij zijn erbij en bieden jou ook graag een kaartje aan!

Bij nieuwe beurzen zijn er veel mensen die liever eerst de kat uit de boom kijken om achteraf te horen of een volgende editie het bezoeken waard is. Emerce, een organisatie die al wel wat ervaring heeft opgedaan met het organiseren voor events voor vergelijkbare doelgroepen, noemt daardoor dit event bij voorbaat waarschijnlijk al toonaangevend. En waarom ook niet? De organisatie weet zelf het beste wat de verwachtingen zijn en gezien de sprekers en het programma zijn ook bij ons de verwachtingen behoorlijk hoog.

Op 2 juni lanceert het E-commerce Live! waarvoor er volgens de organisatie al meer dan 600 registraties van bezoekers zijn, waaronder de grotere retailers, webshops, merken en leveranciers die samen voor een dag lang content delen. Volgens Emerce mogen we de laatste ontwikkelingen, nieuwste trends, beste tactics én innovatieve mogelijkheden op het gebied van e-commerce verwachten en we bereiden ons dus voor op een dag lang de beste inzichten.

Meer dan honderd sessies, panels, experts en round tables geven info over hoe jij je conversie, fulfillment, internationale expansie, cross channel strategie, of marketing het beste kunt aanpakken. De cases worden gepresenteerd door onder andere KLM, Jumbo Supermarkten, bol.com, Etsy, Gamebasics, Scoupy, Westwing Home & Living, fonQ, VODW, Flinders, Martin van Kranenburg en anderen. Met name het verhaal van Gamebasics, die een enorm bereik heeft met de mobiele game Online Soccer Manager, of het verhaal van Etsy, hebben onze persoonlijke interesse.

Erbij zijn?
Kaartjes voor het event worden verkocht voor 119,- maar Webwinkel Weblog mag als mediapartner ook een klein aantal gratis kaarten weggeven aan webwinkeliers en andere ecommerce professionals. Via ECL25DJsV (kies voor ‘Ticket ECL (uitnodigingskaart)’ registreer je gratis toegangskaart voor 12 mei (op = op!).

Tags

Reacties