Snelste levering van een webwinkel ooit?

Snelste levering webwinkelKlanten zullen het zeker waarderen als je snel kunt leveren en webwinkels strijden dan ook regelmatig met elkaar wie de snelste is. Maar een bezorging binnen vijf minuten, waren wij nog niet eerder tegengekomen. Is dit dan de snelste levering van een webwinkel ooit?

Woendagavond in Tilburg
Woensdagavond 20 april ging om 20.35 de bel bij Tilburger Paul van Ierland. Totaal onverwacht stond daar mede-eigenaar van Bedsupply, Laurens Ultee, op de stoep met een pakketje. Bijzonder aan deze levering is dat de heer van Ierland nog geen vijf minuten geleden zijn bestelling op de webshop Bedsupply.eu had geplaatst.

Officieel biedt de webwinkel een levering binnen drie dagen, en wordt deze verzonden met TNT. Dit was de eerste bestelling die de webwinkeliers zelf hebben geleverd. Het toeval wil dat de bestelling op nog geen 500 meter van het huis van een van de eigenaren van de webwinkel geplaatst was.

Eerste Tilburgse bestelling voor Bedsupply.eu
Achter de webwinkel zitten drie jonge ondernemers die behoorlijk actief zijn op het internet. Met meerdere webwinkels, wat affiliate marketing en diensten voor bedrijven verdienen deze jongens hun geld. Toen een van jonge ondernemers om 20.31 uur de bestelling zag binnenkomen viel het hem direct op dat dit de eerste bestelling was uit hun eigen woonplaats Tilburg. Hij keek nog eens goed naar het adres, en zag dat dit op loopafstand van zijn huis was en hij het artikel toevallig ook nog thuis had liggen.

Hij twijfelde niet langer en besloot deze klant te verrassen met de snelste levering van de webshop ooit. En er zullen maar weinig webwinkels zijn die dit kunnen verbreken!

Eerste online bestelling ooit
Volgens de heer Ultee is het als webshop moeilijk je te onderscheiden van je concurrenten, maar kan een goede klantenservice het verschil maken. Een tevreden klant zijn ze in ieder geval rijker: “Het is de eerste keer dat ik iets op internet heb besteld, maar zo’n snelle levering had ik niet verwacht” aldus een tevreden Paul van Ierland.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten