Sneakers4u sluit 100e webwinkel aan

Sneakers4u sluit 100e webwinkel aan

Het online sneakersplatform Sneakers4u heeft een mooie mijlpaal bereikt. De Nederlandse website heeft de honderdste webwinkel aan zich weten te binden. Op dit moment zijn er via Sneakers4U meer dan 140.000 sneakers van ruim tweeduizend verschillende merken te vinden.

Sneakers4u is uiteraard trots op de mijlpaal, maar de verwachting is dat er binnenkort zelfs 150 webwinkels aangesloten worden. “Het lukt steeds vaker om juist kleine en exclusieve winkels aan ons te binden. Niet alleen in Nederland. Door de samenwerking aan te gaan met webshops uit landen als Groot-BrittanniĆ«, Japan, de VS en China bieden we merken die geen enkele andere winkel in Nederland kan bieden”, aldus oprichter Mark van den Ing.

Sneakers4u schuwt een uitbreiding naar het buitenland niet, een stap die alleen gemakkelijker is geworden nu er zo veel buitenlandse webshops bij het platform zijn aangesloten. “Nu al kopen Nederlanders exclusieve sneakers uit het buitenland via ons, andersom zou dit natuurlijk ook werken. Het zou fantastisch zijn als we Nederlandse merken naar het buitenland verkopen”, aldus Van den Ing. “In ons concept liggen we voorop in cross-border ecommerce. Daar zit dan ook onze volgende missie in. In Nederland zijn we al de grootste. De weg over de grens ligt open.”

Van wijn naar snowboards naar sneakers

Sneakers4u profileert zich als de sneaker-zoekmachine van Nederland en werd in 2014 opgericht door Van den Ing, die eerst het idee had opgevat om een platform te starten waarop alle wijnleveranciers en slijterijen samenkwamen, maar dit concept al snel omzette in een boardsportwinkel voor streetwear en snowboards. Op dit platforms deden de sneakers het echter heel goed, waarna Sneakers4u het levenslicht zag.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten