ShopWeDo’s verzendsoftware heet nu Sendr

ShopWeDo’s verzendsoftware heet nu Sendr

Het Belgische e-fulfimentbedrijf ShopWeDo heeft de naam van haar verzendsoftware Easy Shipper veranderd in Sendr. Met de naamswijziging wil het bedrijf nog duidelijker het onderscheid maken tussen haar e-fulfilmentdiensten en de online verzendsoftware.

Met Sendr, wat eerder dus Easy Shipper was, kunnen webwinkels tegen lage tarieven en zonder contracten pakketten versturen via Bpost, PostNL, DHL en DPD. Registreren is gratis en de dienst is via de website te gebruiken of te koppelen aan je webshop. Een mobiele app is momenteel nog in de maak.

500 klanten gebruiken Sendr elke dag

Sendr, ook actief in Nederland, werd vorig jaar ontwikkeld door de mensen achter e-fulfilmentbedrijf ShopWeDo. De dienst was in eerste instantie gemaakt voor de eigen logistieke ecommerce-diensten van het bedrijf, maar al snel ontstond het idee dat de software nuttig kan zijn voor elke zelfstandige retailer. De verzendservice begon als Easy Shipper en heeft nu zo’n 1300 klanten, waarvan er momenteel 500 elke dag gebruikmaken van de dienst.

“De goedkope prijzen zijn natuurlijk belangrijk, maar het meest gehoorde argument om met Sendr te werken, is wel het gebruiksgemak en het ruime onafhankelijke carrier aanbod van ons platform. Het ene pakje verzend je nu eenmaal liever met Bpost dan het andere”, aldus medeoprichter Veronique Bogaerts.

De toekomst van Sendr

Voor de toekomst staan er nog genoeg ideeën op de plank. Zo worden in de herfst nog de Kariboo!-spots geïntegreerd en zit ShopWeDo met meerdere carriers rond de tafel om te kijken of zij kunnen aansluiten op het Sendr-platform. Ook aan het ophalen van de Sendr-pakketten wordt gewerkt.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten