Shoppagina kiest Shops United

Shoppagina kiest Shops United

Shoppagina-klanten kunnen vanaf vandaag een directe koppeling aangaan met het nieuwe verzendsysteem van Shops United. Dit houdt in dat aangesloten webwinkeliers hun pakketten, die gratis worden opgehaald, kunnen versturen voor €4,95 (excl. btw). Een minimum afname is niet vereist, wel mogen de pakketjes bij een standaard verzending niet meer dan dertig kilo wegen.

De webwinkelsoftware-aanbieder is hiermee naar eigen zeggen de eerste webshopleverancier die deze vernieuwde koppeling met Shops United aanbiedt. Een Shops United-koppeling die al wat langer bestaat, was al mogelijk met webwinkelsoftware als  One-Stop-Webshop, Magento, Mijnwinkel, BiedMeer en ShopFactory en wordt ook gebruikt voor de verzendservice van betaalprovider Sisow.

Direct aanmelden vanuit Shoppagina
“De vernieuwde koppeling zorgt ervoor dat onze klant direct vanuit het orderoverzicht van zijn Shoppagina-webshop een pakket aanmeldt en het verzendlabel hiervoor uitprint. Hij hoeft vervolgens alleen nog het pakket verzendklaar te maken en het label erop te plakken”, zo legt Shoppagina-oprichter Luuk van de Ruit de nieuwe service uit. “Ook is het mogelijk om een vaste ophaaldag en tijd af te spreken mocht je als webwinkelier een basisvolume hebben, oftewel vanaf vijf pakketten per keer.”

“De klant van de Shoppagina-webwinkelier krijgt automatisch een bericht dat het pakket is verzonden en kan via de Track&Trace-functie altijd zien wanneer het pakket bezorgd zal worden.”

Het is opvallend om te zien dat webwinkelsoftware-aanbieders meer en meer aandacht krijgen voor de levering van pakketten, terwijl pakketdienst-aanbieders als PostNL en DHL eerder al met verschillende webwinkelsoftware-aanbieders in gesprek zijn gegaan. De markt lijkt hierin meer naar elkaar toe te groeien. Voor Shops United is deze deal met Shoppagina dan ook zeer gewenst, en het verwacht dat deze aanbieder niet lang de enige met deze nieuwe koppeling zal zijn.

Van de Ruit van Shoppagina is in ieder geval blij met de nieuwe functionaliteit waar hij en zijn team hard aan hebben gewerkt. “Dit is een gewilde update waar onze klanten al een tijdje om vroegen. Het was in eerste instantie wel moeilijk om een geschikte partij te vinden die een goede prijs/kwaliteit-verhouding kon bieden voor al onze klanten. Maar ik ben er honderd procent van overtuigd dat we met Shops United een goede en betrouwbare keuze gemaakt hebben, en dat dit enorm veel voordeel voor onze klanten zal opleveren.”

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten