Shoppagina biedt verpakkingsmateriaal per stuk

Je bent beginnend webwinkelier en je verstuurt een paar pakketjes per maand. Heel vervelend als je dan toch elke keer tientallen dozen tegelijk moet bestellen of de hoofdprijs betaalt voor een los doosje bij Staples of het postkantoor. Shoppagina verzon daarom een oplossing voor haar klanten.

“Veel van onze klanten zijn net een webwinkel begonnen of onderhouden de webwinkel naast hun day job“, vertelt Luuk van de Ruit, eigenaar van Shoppagina. “Zij willen of kunnen niet meteen een grote investering doen in verpakkingsmateriaal, want je weet natuurlijk nooit hoe hard het gaat lopen. Daarnaast moet je ook wel de ruimte hebben op de boel op te slaan.”

Daarom lanceerde Shoppagina de webshop allesvoorwebshops.nl. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden, is er van alles te koop voor webshops zoals dozen, enveloppen, opvulmateriaal, taperollers, labelprinters, adresstickers en noem maar op. Het assortiment wordt nog steeds bijgevuld, zo komen we ook allerlei verpakkingen tegen die specifiek zijn bedoeld voor sieradenshops. Alle artikelen kunnen per stuk worden besteld.

Voordelige verzending
De shop is stilletjes gelanceerd, maar toch loopt de verkoop al prima. Van de Ruit: “Zeker als je bedenkt dat we nog nauwelijks aan promotie hebben gedaan. Wij weten als geen ander dat een beginnende webshop met uitdagingen wordt geconfronteerd die je niet kunt voorzien. Wij liepen ook tegen dingen aan. De verzending van onopgevouwen dozen bijvoorbeeld. Die zijn best groot en daardoor lastig te versturen, zeker als je het tarief voordelig wil houden. Dat probleem is opgelost: grotere bestellingen worden nu rechtstreeks door de leverancier bezorgd.”

Extra service
Shoppagina wordt nog niet rijk van de nieuwe webwinkel, maar dat is volgens Van de Ruit ook niet het voornaamste doel. “We merkten gewoon dat onze klanten behoefte hadden aan een service zoals deze, het is dan ook een aanvulling op onze dienstverlening. Daarbij is het leuk om als Shoppagina ook een eigen webshop te runnen. De ervaring die wij daarmee opdoen is van onschatbare waarde.”

Ontvang meer artikelen zoals deze via e-mail

Gerelateerde berichten