Shopify maakt webwinkel starten een wedstrijd

Shopify contest maakt starten webwinkel een wedstrijdEen webwinkel starten voelt vaak al als een enorme wedstrijd waarbij de uiteindelijke jackpot natuurlijk een groot klantenbestand en zak met geld is. Maar dat laatste wordt bij het starten met de software van Shopify, wel heel letterlijk. Het bedrijf geeft een half miljoen weg aan de meest succesvolle starters.

Rijk na twee maanden?
Wie wil het niet? Een webwinkel beginnen en na twee maanden, naast de winst van je webwinkel, ook nog eens een ton extra op je bankrekening hebben staan. Vervolgens wereldwijde pers, een lunch met de grootste marketeer van Amerika, een workshop van een uur van iemand met meer volgers op Twitter dan Tiësto en Armin van Buuren samen en dat vervolgens afsluiten met een etentje met iemand die multimiljonair is geworden met een vier uur durende werkweek. En dankzij Shopify Contest, is dat alles nu echt mogelijk!

Build a Business contest
Shopify heeft, net als vorig jaar, een build a business contest. Een wedstrijd waarbij de deelnemers het tegen elkaar opnemen met hun webwinkel. De webwinkel die na twee maanden het beste presteert, wint de wedstrijd en daarmee niet minder dan honderdduizend dollar!

Het totale prijzengeld is een half miljoen, en de wedstrijd wordt onder andere ondersteund door enkele bekende namen, die naast het prijzengeld zorgen voor wat leuke extra’s. Zo mag de winnaar ook even lunchen met Seth Godin, een etentje met Tim Ferriss, en een uur advies van Gary Vaynerchuk. Niet de minsten dus!

Haast hoef je niet te hebben, want alhoewel de contest al op 1 mei start, loopt deze door tot 31 december 2011. De webwinkel die vervolgens over twee maanden de beste cijfers kan laten zien, wint de wedstrijd. Meer details zijn te vinden op de Contest Rules-pagina.

Doe mee met een Canadese webshop!
De van oorsprong Canadese webwinkelsoftware doet het enorm goed internationaal en heeft niet lang geleden een nieuwe internationale groei neergezet waarbij ook Nederland is genoemd maar Nederlandse bedrijven kunnen helaas nog niet deelnemen aan de contest. Dat is natuurlijk maar een kleine barrière. Om echt een kans te maken is waarschijnlijk ons eigen land toch niet groot genoeg.

Dus verkopen in Duitsland of het Verenigd Koninkrijk zal waarschijnlijk wel noodzakelijk zijn. Maar een KvK inschrijving in het Verenigd Koninkrijk is voor een prijs als deze natuurlijk maar een kleine stap. Wie durft?!

Gerelateerde berichten