lightspeed ecommerce

Shopgilde: Inkooporganisatie voor webwinkels

Shopgilde: inkooporganisatie voor webwinkeliersVoor veel beginnende webwinkeliers is het vinden van de juiste partners soms erg lastig. Mede daarom is ShopGilde in het leven geroepen. Deze wil leveranciers en webwinkeliers met elkaar in contact brengen en helpt webwinkeliers bij alles rond de webwinkel zelf.

Alles behalve je voorraad
Bij een inkooporganisatie denken wij snel aan hulp bij problemen rond leveranciers die lastig doen over ecommerce. Soms kom je dan ook de gekste verhalen tegen, bijvoorbeeld leveranciers die alleen willen leveren aan bedrijfspanden. Zit je dan met je succesvolle webwinkel vanuit huis met idioot grote garage als magazijn. Helaas, Shopgilde helpt je met alles behalve je voorraad.

Shopgilde als inkooporganisatie
De nieuwe inkooporganisatie Shopgilde wil helpen bij alles rond de webwinkel. Dus de goedkoopste iDeal-transacties voor je onderhandelen, maar ook de verzenddoosjes, plakband, zelfs je internetabonnement op je kantoor kun je straks met korting inkopen. De onderneming is nog maar net van start maar we komen al mooie deals tegen voor mysteryshoppers, iDeal-transacties, webshop- en boekhoudsoftware.

De artikelen die je zelf verkoopt staan er dus buiten en je hoeft dus niet bang dat te zijn dat je concurrent gelijk dezelfde voorraad en artikelen krijgt als jij. Via de website kunnen geïnteresseerde webwinkeliers zich aanmelden. Een lidmaatschap kost je een tientje per maand, maar oprichter Patrick Strijker claimt dat je dit zo hebt terugverdiend, omdat je dankzij de aanmelding bij Shopgilde automatisch korting krijgt bij de aangesloten leveranciers.

De site is ook een plek voor webwinkeliers om virtueel bijeen te komen en te praten over alles dat met het inkopen te maken heeft. Om je aan te kunnen melden bij ShopGilde dien je ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel.

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch

Gerelateerde berichten