SEOshop wil Webwinkel en App van het jaar kiezen

SEOshop wil Webwinkel en App van het jaar kiezen

SEOshop wil Webwinkel en App van het jaar kiezenSEOshop heeft twee verkiezingen in het leven geroepen. In januari moet bekend worden wat de SEOshop Webwinkel van het Jaar wordt en welke mobiele applicatie uit de SEOshop App Store de beste is. De webwinkelsoftware-aanbieder heeft zelf een voorselectie gemaakt en iedereen kan nu stemmen.

Op een speciaal daarvoor ingerichte pagina kan men stemmen op een van de vier genomineerden voor de titel ‘SEOshop Webwinkel van het Jaar’. Genomineerden zijn kinder- en babykledingshop Ikbenzomooi.nl, sloffenwebwinkel Spaansesloffen.nl, beloningsmaterialen-winkel Stammetjes.nl en Hondenbed.nl, waar je hondenkussens kunt kopen. Voor de titel ‘App van het Jaar’ maken Yotpo, Give.it, Robin en SEOshop zelf kans. Bij de laatste gaat het overigens om de mobiele app, en niet de webwinkelsoftware zelf.

In januari worden de winnaars bekendgemaakt. Die mogen dan een jaar lang een certificaat van SEOshop op hun website tonen, krijgen extra aandacht op de weblog en in de nieuwsbrief van de webwinkelsoftware-aanbieder en krijgen ook nog een leuk, niet nader omschreven cadeau.

Navraag leert ons dat het SEOshop niet gaat om webwinkels die de meeste omzet halen of die de duurste softwarepakketten afnemen, maar dat het er meer om gaat of de webwinkels veel gebruikmaken van socialmedia, een goede klantenservice leveren en/of gewoon een interessant product verkopen.

SEOshop Webwinkel van het Jaar 2013

Gerelateerde berichten