lightspeed ecommerce

SEOshop weer platinum sponsor Vakdagen

SEOshop weer platinum sponsor Webwinkel VakdagenVoor SEOshop zijn de Webwinkel Vakdagen de laatste jaren blijkbaar goed bevallen, want de webwinkelsoftwareaanbieder heeft zich weer aan dit evenement verbonden als platinum sponsor. Op 21 en 22 januari 2015 wordt het voor de vierde keer op rij dat SEOshop op deze manier de Vakdagen sponsort.

Uiteraard is SEOshop dus ook prominent aanwezig tijdens deze twee doorgaans drukbezochte dagen. Samen met haar partners eFusion, Trusted Shops, Get Indexed, Exact Online en Yotpo zal het laten zien wat de mogelijkheden zijn van het platform voor bekende merken en webwinkels met grote ordervolumes.

Ecommerce Plein samen met partners

Net als aan het begin van dit jaar zal SEOshop ook in 2015 weer een zogeheten ‘Ecommerce Plein’ bezetten met enkele bekende spelers uit de ecommerce-branche. Ten opzichte van vorig jaar zijn de partners ongewijzigd gebleven, behalve dan dat Sofort is ingeruild voor Yotpo. Dit Israelische bedrijf verkoopt productreview-software en heeft al een aardig deel van de Amerikaanse markt veroverd. “Toen we de Nederlandse e-commerce markt betraden, zochten we naar de beste lokale speler en besloten daarom samen te werken met SEOshop. De logische vervolgstap was deelname aan de Webwinkel Vakdagen, het belangrijkste ecommerce-evenement van Nederland,” aldus Dov Kaufman, Director of Business Development bij Yotpo.

Partner Trusted Shops heeft tijdens de dagen vooral als doel om webwinkeliers bekend te maken met het keurmerk en om zowel hun “lokale expertise als ook de crossborder-oplossingen te laten zien”. Exact Online wil voornamelijk de voordelen van een gekoppelde online administratie tonen aan een specifieke doelgroep, namelijk webwinkeliers.

Aandacht voor SEOshop Premium

Tijdens de Vakdagen zal natuurlijk ruimschoots aandacht zijn voor SEOshop Premium, de nieuwste oplossing van de webwinkelsoftware-aanbieder. Met dit pakket geniet je van de gebruikelijke features, maar krijg je ook nog extra voordelen zoals een persoonlijk accountmanager en een eigen developer toegewezen.

Gerelateerde berichten