menu
lightspeed ecommerce

SEOShop groeit explosief

Webwinkel aanbieder SEOshop heeft momenteel in 2009 meer dan duizend aanvragen voor een webwinkel ontvangen. 600 professionele versies hiervan zijn inmiddels gerealiseerd.

 

SEOshop is gestart met vier ondernemers welke elk hun eigen expertise inzetten in het bedrijf. Na een flinke tijd programmeren zijn ze met de webwinkel software live vanaf oktober 2008. Maar met name sinds de Webwinkel Vakdagen van begin dit jaar, timmeren ze in 2009 hard aan de weg. Ze zijn bij ons vooral bekend geworden vanwege de lage drempel. Bij SEOshop kan men gratis een webwinkel starten. De inkomsten van SEOshop zijn dan een percentage over de gemaakte omzet. Oftewel pas bij het succes van je webwinkel hoef je echt een abonnement te betalen. Ideaal voor starters. En dat blijken er nogal wat. Het loopt in 2009 storm bij deze webwinkel aanbieder.

Zelf verklaren ze het succes, hoe kan het ook anders, aan de kwalitatieve software. Hierop valt overigens weinig af te dingen. De webwinkels welke bij SEOshop zijn aangesloten krijgen een totaalpakket en alle ondersteuning. Gevonden worden in zoekmachines, of meedoen met de laatste trends van het internet blijkt goed mogelijk met de software van SEOshop. Compleet tegen de crisis in heeft dit bedrijf dan ook veel plannen tot groei, expansie en vernieuwing. Op elk van deze terreinen zijn concrete plannen waarover waarschijnlijk later dit jaar op dit weblog al meer te lezen zal zijn.

Reclame of marketingbudgetten kunnen voorlopig bij SEOshop nog even in de kas blijven. Met een sterke zoekmachine campagne en enorme mond-tot-mond reclame weet de webwinkel aanbieder in ieder geval in 2009 een van de meest snelgroeiende bedrijven in deze markt te zijn.

Een ideaal voorbeeld voor wie een webwinkel beginnen wil. Zo kan groei dus ook!

Tags

Reacties