menu
lightspeed ecommerce

SendCloud snelst groeiende techbedrijf van Nederland

SendCloud is uitgeroepen tot het snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland. De verzenddienst voor webwinkels staat op nummer één in de meest recente Deloitte Technology Fast 50. Deze positie heeft het te danken aan het feit dat de omzet de afgelopen vier jaar met 5463 procent is gestegen.

De lijst werd gister bekendgemaakt tijdens een galadiner, waar de genomineerde techbedrijven hoorden op welke plek ze waren geëindigd. Volgens Rob van den Heuvel, mede-oprichter van Sendcloud, is de nummer één-positie in de Deloitte Technology Fast 50 van dit jaar pas het begin van hun reis om wereldwijd marktleider te worden. Drie jaar terug werd zijn bedrijf nog door Deloitte uitgeroepen tot ‘rising star‘.

Softwarebedrijven sterk vertegenwoordigd

De vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in ons land hebben over de periode 2013 tot en met 2016 een gemiddeld groeipercentage laten zien van 681 procent. “We zien daarbij naast de sterk vertegenwoordigde softwarebedrijven ook maakindustrie en nanotechnologie, wat een diversiteit laat zien in de Nederlandse snelgroeiende techbedrijven”, aldus Deloitte-partner Martin Wabeke. Volgens hem tonen winnaar Sendcloud en de nummer twee, Bynder, met het feit dat ze beide voormalig Rising Stars zijn dat ze in het verleden terecht die titel in de wacht hebben gesleept.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch