Robin krijgt 1 miljoen investering van Batman

Robin heeft één miljoen dollar aan investeringsgeld opgehaald in een tweede financieringsronde. De investering is afkomstig van – what’s in a name – Batman BV, het nieuwe investeringsbedrijf van Orbys Ventures en Jan-Willem Tusveld. De investering is bedoeld als groeigeld om de internationale marketingactiviteiten op te schalen en de product-roadmap versneld te realiseren.

CEO Patrick Speijers van Robin is erg trots op de nieuwe samenwerking. “Batman brengt slim geld op de tafel bij Robin. Hun financiële expertise en enorme ervaring met online marketing zullen zonder twijfel van grote waarde zijn voor onze groeiplannen.” Want grote plannen heeft de klantenservice-app, die in 2012 nog finalist was van The Next Web Startup Rally en vorig jaar de Thuiswinkel Innovatie Award won. Het uiteindelijke doel is om dé nummer 1 klantenservice-app voor webwinkels te worden.

Robin kan het nieuwe investeringsgeld goed gebruiken om de internationale marketingactiviteiten op te schalen, de product-roadmap sneller uit te voeren en de gewenste omzetdoelstellingen te realiseren. In een korte reactie aan ons liet Patrick al enthousiast weten dat deze investering zeer welkom is en zeker bijdraagt aan de groeidoelstellingen.

Aan vernieuwingen heeft het bij Robin sowieso niet ontbroken; nog niet zo lang geleden werden twee nieuwe teampakketten toevoegd. Het Team Plus-pakket bevat drie gebruikers, klantwaarde-informatie en tweedelijns ondersteuning, terwijl het Team Pro-pakket bestaat uit vijf gebruikers, en speciaal is ontwikkeld voor multistore- of multibrand-omgevingen. Medewerkers kunnen hiermee meerdere webwinkels en de daarbij behorende klantenservice bijhouden vanuit één dashboard.

Voor wie Robin nog niet kent maar er graag kennis mee wil maken is het misschien goed om te weten dat Patrick verder bevestigde dit jaar met eigen stand op de Webwinkel Vakdagen aanwezig te zijn, die later deze maand plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Ontvang meer artikelen zoals deze via e-mail

Gerelateerde berichten