Ecommerce News
menu
lightspeed ecommerce

Programma Ecommercerun rond!

Programma Ecommercerun rond!Nog een paar nachtjes slapen en dan gaat het echt gebeuren. De eerste officiële Ecommercerun vindt plaats op 21 oktober. Dan lopen de grootste bikkels en volhouders uit de branche, tien kilometer hard in Utrecht. De Ecommercerun is mogelijk gemaakt door en voor bedrijven uit de ecommerce.

Na diverse brainstorm-sessies met snelle jongens en meisjes uit de branche is begin september de knoop doorgehakt. Er moest en zou een hardloop-event worden gestart voor webwinkeliers en hun leveranciers, ergens in de Randstad, ergens in oktober. Uiteindelijk werd dit de Ecommercerun op 21 oktober in Utrecht.
Het enthousiasme was gelijk vanaf het begin enorm groot. Het aantal mensen dat tien kilometers ondraaglijk ver vindt, helaas ook. Wat dan over blijft is een mooie groep van volhouders die dankzij enkele sponsoren kunnen genieten van een geheel verzorgd programma.

Met dank aan sponsoren!
Verschillende bedrijven zetten zich in voor zowel media-aandacht, de website, als een waarlijk prijzenpakket en mogelijk zelfs een goodiebag. De hoofdsponsoren -zonder wie de dag echt niet mogelijk is- zijn WebwinkelKeur, het webwinkelkeurmerk dat zich graag inzet voor een gezonde ecommerce-branche en ervoor zorgt dat we allemaal gratis kunnen deelnemen, en Nic. Oud, het fulfilmentbedrijf voor webwinkeliers. En het verzorgt niet alleen graag de logistiek voor webwinkels, maar blijkbaar ook voor sportieve webwinkeliers, aangezien het bedrijf het mogelijk maakt dat we als heuse VIP’s van twee taxibusjes gebruik kunnen maken. Meer info over sponsoren op de website van de Ecommercerun zelf.

Programma Ecommercerun
Het programma is inmiddels bekend en duurt van 10:15 tot ongeveer 15:30. Inclusief de basics als een serieuze peptalk, hapje, drankje, deodorant, netwerkborrel en uiteraard prijzenuitreiking. Er kan gratis geparkeerd worden, maar het is ook mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Zorg wel dat je op tijd aanwezig bent, want het programma zit strak in elkaar.

Wij hebben er in ieder geval zin in. Tot de 21e!

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch