PostNL levert voor Carrefour in groter gebied

PostNL levert voor Carrefour in groter gebied

PostNL heeft het bezorggebied voor Drive.be, het van origine afhaalpunt van Carrefour, verder uitgebreid. Het Nederlandse postbedrijf zal vanaf vandaag ook boodschappen bezorgen bij consumenten in negentien gemeenten in Vlaams-Brabant, Brussel en Waals-Brabant.

Drive.be begon als een verzameling afhaalpunten voor supermarktketen Carrefour, maar het is sinds een tijdje ook mogelijk om via deze website de online bestelde boodschappen ook thuisbezorgd te krijgen. Hiervoor werkt het sinds 12 juli samen met het Nederlandse postbedrijf PostNL. Sinds die dag bezorgt PostNL aan consumenten in Antwerpen en Limburg en op 9 augustus jongstleden werden daar de provincies Oost- en West-Vlaanderen aan toegevoegd. De nieuwe regio’s neemt het nu over van Combo van Bpost.

Bpost als bezorgpartner van Carrefour

Bpost is niet helemaal uit beeld als bezorgpartner van Carrefour, want via het platform Bringr van het Belgische postbedrijf, worden de boodschappen van klanten in Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel en Waals- en Vlaams-Brabant door particulieren bezorgd. Ook zal Bpost de bezorging van non-foodartikelen via Webshop.carrefour.eu voor haar rekening nemen.

Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten