e-boekhouden

PostNL en Mijnwinkel gaan samenwerken

Mijnwinkel en PostNL gaan samenwerkenPostNL, de nieuwe naam van de meest bekende logistieke speler in Nederland, start een samenwerking met Mijnwinkel.nl. Een van de meest bekende aanbieders van webwinkelsoftware. Een cobranding project waarbij de marketing van de eerste, en de techniek van de tweede, garant staan voor ongetwijfeld flink wat beweging in de markt.

PostNL wil meer ecommerce
Onder de nieuwe naam wil PostNL ook een nieuwe uitstraling waarbij het zich meer wil richten op daar waar de ontwikkelingen positief en groeiend zijn. Natuurlijk denken ze dan als eerste aan ecommerce. Twinkle Magazine schreef daar eerder over.

Webwinkelsoftware belangrijke stap
Daarbij wil deze partij ook graag op het technologische vlak een partner zijn voor webwinkeliers. Ongeveer anderhalve maand geleden zijn ze dan ook op zoek gegaan naar de huidige initiatieven in de markt en hebben daarbij meerdere spelers naast elkaar gelegd. In plaats van het zelf ontwikkelen bleken er twee partijen een zeer goede oplossing te bieden die goed aansluiten bij de wensen van PostNL. Uiteindelijk, na meerdere gesprekken, is Mijnwinkel.nl daar als winnaar uit de bus gekomen. Samen bieden deze twee partijen nu door middel van cobranding een complete webwinkel aan.

Mijnwinkel bijzonder trots!
In eerste instantie bestaat deze samenwerking vooral uit de bundeling van het huidige aanbod van beide partijen maar Marcel Ambriola van Mijnwinkel.nl laat ons al direct weten dat dit nog maar het begin is van wat mogelijk een hele mooie samenwerking gaat worden. “Er staan veel plannen, zowel bij ons als bij PostNL, op het programma om deze samenwerking naar een hoger niveau te tillen. Je hoort daar zeker nog veel meer van! Op dit moment zijn wij vooral bijzonder trots dat een speler als PostNL, die voor dit initiatief duidelijk meerdere partijen gesproken en geanalyseerd heeft, voor Mijnwinkel heeft gekozen.

De eerste televisiespotjes waren vanmorgen op de TV te bewonderen. Het is duidelijk: Beide partijen zijn bereid flink in de samenwerking te investeren. We verwachten hier dan ook veel van en zijn benieuwd wanneer we het eerste vervolgbericht met verdere ontwikkelingen kunnen plaatsen! To be continued.

Gerelateerde berichten