menu
lightspeed ecommerce

PChulp bedrijf altijd open

Een webwinkel heeft geen kantoortijden. Vervelend is het als je laptop ’s avonds storing krijgt. Hier heeft een reparatiebedrijf een antwoord op. 24/7 kun je je laptop brengen voor reparatie, of ophalen als deze gemaakt is.

Klanten van PcHulpNederland kunnen 24 uur per dag terecht. Hun eigen mobiele telefoon geeft toegang tot de voordeur en een persoonlijk kluisje waarin de kostbare laptop of PDA veilig is.

Nieuwe winkel
Het kluisjessysteem is onderdeel van een totaalconcept van PcHulpNederland, dat het imago van de traditionele computer reparatiewinkel naar een ander niveau wil tillen. Op 27 juni 2009 opent PcHulpNederland een eigen winkel aan de Ceintuurbaan 141 in Amsterdam, waar klanten op winkeltijden terecht kunnen. Oprichter Jamie Lesser: “Bij computerreparatie denken veel mensen nog aan een sjofele shop met een onduidelijk mannetje achter de balie. Onze winkel is modern en ademt de juiste sfeer voor de digitale mens van vandaag.”

Uitnodiging
Bezoekers krijgen op de openingsdag op 27 juni een hapje en een drankje en kunnen in informele sfeer kennismaken met de medewerkers van PcHulpNederland. Het is ook een goede gelegenheid voor potentiële klanten om zich te laten informeren over de andere diensten van PcHulpNederland en voor bestaande klanten om even van gedachten te wisselen.

PcHulpNederland
PcHulpNederland levert totaaloplossingen op het gebied van ICT & Automatisering aan particulieren en bedrijven. Zij zijn gespecialiseerd in het helpen van kleine organisaties met maximaal twintig werknemers. Met name beginnende bedrijven hebben erg veel baat bij de diensten van PcHulpNederland. Voor een toegankelijk uurtarief krijgen zij een professionele ICT-service van specialisten die weten hoe het werkt binnen kleinere organisaties. PcHulpNederland levert geen dure kennis over complexe systemen, maar praktisch vakmanschap voor de problemen van alledag.

Bron: Persbericht van http://www.pchulpnederland.nl

Tags

Reacties