menu
lightspeed ecommerce

Paazl biedt tijdvakbelevering aan

Paazl, dat zichzelf ziet als de schakel tussen distributeurs en webwinkeliers, heeft iets nieuws. Dankzij een samenwerking met logistiek dienstverlener Dynalogic kunnen webwinkeliers onder andere tijdvakbelevering aanbieden aan de klant. Een handige functie die het online winkelen nog aangenamer moet maken.

Bezorgdatum en bezorgtijd kiezen
Een van de grootste ergernissen van mensen die online willen winkelen is het feit dat de bestelling soms bezorgd wordt op momenten dat de klant niet thuis is. Dankzij dag- en tijdvakbelevering wordt dit tegengaan: de klant kan zelf een keus maken tussen verschillende data en tijdstippen.

En Paazl, dat in de zomer van 2009 werd gelanceerd, geeft de consument al keus tijdens het online winkelen. De klant kan namelijk met de dienst kiezen uit verschillende bezorgmogelijkheden voor het afleveren van zijn of haar aankoop. Zoals thuisbelevering, niet-bij-buren, rembours, dagdeelselectie, tijdsvensters en express.

Samenwerking met Dynalogic
In tijdsvensters van drie uur, op een dag naar keuze, kunnen klanten nu zelf de bezorgtijden kiezen.  De bezorging is vervolgens real-time te volgen via Google Maps. Webwinkeliers die al gebruikmaken van Paazl hoeven geen moeilijke software te installeren. De bezorgdienst kan eenvoudig in de webwinkel worden ge├»ntegreerd.

Mocht dit een veel gebruikte toepassing worden, dan is het te hopen dat meer logistieke dienstverleners dit soort bezorgopties aanbieden aan de klant. Want hoe meer keuze de klant online heeft, hoe meer hij uiteindelijk online zijn aankopen zal doen.


Het kiezen van de verzendmethode in een Magento check-out.

 

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch