Orderchamp telt 25.000 retailers

Orderchamp telt 25.000 retailers

Orderchamp heeft een fraaie mijlpaal bereikt. Zo’n anderhalf jaar na de lancering heeft de 25.000ste retailer zich aangesloten bij het online inkoopplatform. Tezamen kunnen zij producten inkopen van meer dan 1200 Europese merken.

Volgens Orderchamp komt de ‘explosieve groei’ door de ondersteuning die het b2b-platform biedt aan retailers die het nu lastig hebben. Zo heeft het bedrijf de betaaltermijnen verlengd en hoeven winkeliers pas tot 60 dagen na leveren te betalen. Hierdoor kunnen zij hun ingekochte producten al eerder verkopen. Overigens krijgen de aangesloten merken wel direct hun betaling, waardoor die minder crediteurenrisico lopen.

Binnenkort opent Orderchamp in Groot-Brittannië

Orderchamp begon in Nederland en breidde snel uit naar België. Daarna volgde een lancering in Luxemburg en Duitsland. In juli vorig jaar opende het de digitale deuren in Frankrijk. Binnenkort zal het platform ook lanceren in Groot-Brittannië.

Digitale beurs

Het b2b-platform heeft in deze coronatijden het geluk dat de in- en verkoop altijd al digitaal plaatsvindt, maar veel promotie en handel gebeurde voorheen veel via fysieke inkoopbeurzen. Omdat deze zijn weggevallen, organiseert het platform vanaf 24 februari tot 1 maart de Digital Fair – Spring Edition. Hier kunnen retailers en merken alsnog met elkaar in contact komen en webinars bijwonen van retail-experts, gastsprekers en een aantal bekende merken.

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten