Orderchamp lanceert categorie Koken & Tafelen

Orderchamp lanceert categorie Koken & Tafelen

Orderchamp heeft de categorie ‘Koken & Taferelen’ toegevoegd aan haar assortiment en biedt daarin producten van meer dan 100 merken. Onder andere Vtwonen, Pip Studio en Royal Boch verkopen hun producten via de wholesale-marktplaats aan andere retailers.

Volgens Sebastiaan Smits, hoofd marketing bij Orderchamp, was de lancering van de ‘koken en tafelen’-categorie al enkele maanden in de maak, maar komt die nu op het juiste moment gezien de thuisblijf-situatie door het coronavirus.

Meer dan 100 merken toegevoegd

Het platform stelt dat er voor kookgerei, keuken en servies een hernieuwde interesse is onder consumenten. Daarom zijn er nu meer dan 100 merken aan het aanbod toegevoegd. De categorie ‘koken & tafelen’ bestaat niet alleen uit potten en pannen, maar bijvoorbeeld ook barbenodigdheden, bakvormen en barbecues.

Niet alleen potten en pannen, maar ook bakvormen en barbecues.

“De categorie is flink uitgebreid en aangevuld met veel prachtige producten die de moeite waard zijn om te bekijken”, zo stelt het bedrijf in haar blogbericht.

Pip Studio ook te vinden op Orderchamp

Eén van de merken die is terug te vinden op Orderchamp, is het Nederlandse merk Pip Studio, die Ecommerce News Nederland twee maanden terug nog heeft geïnterviewd. Toen liet ecommerce-manager Sjoukje Eisma al weten dat ze in 2020 willen blijven groeien en dat ook internationale groei op de planning staat.

Orderchamp focust eerst op Europa, daarna op rest van de wereld

Orderchamp kan hiervoor mooi dienen als springplank, want in oktober vorig jaar liet algemeen directeur Joost Brugmans ons al weten dat het bedrijf zich in eerste instantie richt op Europa, maar dat het ultieme doel is om wereldwijd leveranciers en retailers met elkaar in contact te brengen.

Koken & Tafelen

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten