‘Opencart beste open source commerce’

Opencart beste open source commerce softwareAfgelopen dinsdag werden de Open Source Commerce OSC Awards weer uitgereikt. Uit alle suggesties en stemmen is OpenCart als winnaar uit de bus gekomen. Bezoekers waardeerden deze beter dan Ubercart en Tomatocart die niet verder kwamen dan plaats twee en drie.

Open Source Commerce Awards
Dit jaar was al weer de vierde keer dat de OSC Awards werden uitgereikt. Er zijn prijzen uitgereikt voor beste software, professionals, templates, hosting en forum. Vanaf 21 januari konden mensen partijen nomineren en vanaf 28 februari waren de nominaties voor de beste open source commerce gegadigden gesloten zodat de jury voldoende tijd had om een winnaar te vinden. Andere genomineerden waren Prestashop, Magento, Zen-Cart, CRE Loaded, Virtuemart en natuurlijk osCommerce. Ubercart en Tomatocart werden respectievelijk twee en derde maar de grote winnaar van de OSC Awards zijn de ontwikkelaars van OpenCart geworden, die zowel de prijs voor de beste software als de prijs voor het beste forum mee naar huis mochten nemen.

Not just a beauty contest!
De Open Source Commerce OSC Awards zijn niet zomaar een of andere beauty contest waarin de meest populaire aanbieder direct de prijzen mee naar huis mag nemen. Integendeel: Elke rubriek bestaat uit een groot aantal serieuze vragen als “hoe gemakkelijk is je webdesigner te bereiken en op welke uren van de dag? Zou je hem aanbevelen aan je vrienden?” aldus Kerry Watson, de initiatiefnemer van de OSC Awards en een bekende ecommerce expert en auteur van verschillende boeken over open source ecommerce software. 

Juist. Nou ja bij deze dan: Gefeliciteerd Opencart! Toch nog een prijs waar ze Magento en Zen-Cart dus glansrijk weten te verslaan!

Over de auteur

Over de auteur

Ecommerce News is een website van Eurolutions. Alle berichten zijn geschreven door onze eigen redactie.

Meer over ons

Gerelateerde berichten