menu

Ontdek België tijdens Ecommerce Forum

ontdek belgie tijdens het ecommerce forumAls je zaken doet of wil doen in België, dan is het handig om te
netwerken op de juiste plekken. Het Ecommerce Forum is daar een van. Op
22 juni komen in Brussel een aantal interessante sprekers, webwinkeliers
en andere ondernemers samen om te praten over het succesvol maken van
een webshop.

Los van grote beurzen die het moeten hebben van de inkomsten uit stands of sprekers, zijn er zo nu en dan ook kleinschaligere events. Vaak sterk van inhoud, maar meestal moet er wel flink voor in de buidel getast worden. In Nederland zijn dit bijvoorbeeld de Thuiswinkel Update of Emerce eRetail. In België is er het Ecommerce Forum.

Ecommerce Forum bijna uitverkocht
"Ecommerce is de belangrijkste groeimogelijkheid in alle sectoren. Online kanalen bieden nieuwe mogelijkheden voor zowel starters als gevestigde stenen winkels. Uitdagende marktomstandigheden zijn ook een kans voor verandering”, zo schetst de organisatie een beeld van ecommerce. “Neem deel aan deze eendaagse seminar  en leer alles over nieuwe businessmodellen, basistechnologieën, juridische aspecten, online betaaloplossingen en logistiek.”

En ons wordt ook verteld om niet de kans te missen ‘te netwerken met toonaangevende ecommerce-ondernemers op een vijfsterren-locatie in Brussel en zo je eigen online bedrijf een kickstart te geven’. Sprekers zijn onder andere e-coach Cis Scherpereel, algemeen directeur Peter Henderickx (Kiala), ecommerce-consultant Pieter Caluwaerts, Alea Fairchild van de Boston University, en de PR-manager van Vente-Exclusive, Peter Burin.

Afwachten met kaarten bestellen ivm kwartfinale?
Gisteren toonde de website nog ruim vijftig plaatsen. Op het moment van schrijven zijn er nog maar achttien plaatsen beschikbaar dus de keuze wel/niet inschrijven moet wel tijdig gemaakt worden. Voor voetballiefhebbers geen gemakkelijke keuze, want mogelijk speelt wel het Nederlands elftal die avond een kwartfinale! Dat is alleen als ze als winnaar uit de poule komen. Als je de gok durft te nemen dan zijn voor jou de kaarten 350 euro of 295 euro als je lid bent van IAB, Feweb of BeCommerce, maar mag je wel kosteloos iemand anders meenemen.

Tags

Reacties

Henoch

Henoch

Hoofd- en eindredacteur. Houdt niet van taalfouten.

Bekijk alle berichten van Henoch