Online apotheek PharmaXpert gelanceerd

Online apotheek PharmaXpert gelanceerd

Met de lancering van de nieuwe online apotheek PharmaXpert is ons land weer een webwinkel rijker alwaar men allerlei voorschriftvrije geneesmiddelen kan bestellen. De initiator achter PharmaXpert is A.S. Watson, het moederbedrijf van Kruidvat.

Het logo en de huisstijl van PharmaXpert doen ook goed denken aan Kruidvat en de link met de bekende drogisterijketen wordt nog eens extra versterkt door de introductiekorting, waarbij de verzendkosten gratis zijn als er een Kruidvat-artikel wordt besteld.

Apotheek uit Genk

De naam is niet nieuw. Het is dezelfde naam als die van de apotheek uit Genk waarmee de nieuwe webshop samenwerkt. De apotheek bestaat sinds 1984 en zal elke online bestelling op PharmaXpert.be door een apotheker laten controleren en goedkeuren.

In de online apotheek worden tal van voorschriftvrije geneesmiddelen en parafarmaceutische producten aangeboden. Voor de bezorging van de producten rekent PharmaXpert zo’n drie euro aan verzendkosten, maar bestellingen die meer waard zijn dan vijftig euro bezorgt de webwinkel gratis. Wil de klant de bestelling de volgende dag in huis hebben, dan dient de order voor twee uur ’s middags voltooid zijn. De bezorging geschiedt via Bpost.

Een productpagina van PharmaXpert.be
Een productpagina van PharmaXpert.be
Dirkjan

Dirkjan

Dirkjan Vis is oprichter en eigenaar van Ecommerce News.

Bekijk alle berichten van Dirkjan

Gerelateerde berichten